reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Annacka - gratuluję!!!! Spokojnej i szczęśliwej ciąży :)

Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014

Malgonia1- termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.
maga - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014

ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014
Neta - termin niechcianej @ 17 kwiecień 2014

Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 20 kwiecień 2014

I to by było na tyle...

POCZEKALNIA:

Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Pietrucha - buziole kochana:*:*:*

Anncka - Gratuluje :) oby więcej takich dobrych wieści teraz bylo:)

Agawa - jak tam? Ja wciaz trzymam kciuki:)

Tym ktore potrzebuja poranne fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poranne bo u mnie dopiero 10 chociaz juz od dawna nie spimy.
Dzis moj K skoczyl wczesnie do sklepu po cieple bagietki wiec jak tu mozna bylo tyle spac jak zapach sam wolal by na sniadanie wyjsc z lozka:)
Stwierdzil, ze znalazl na mnie sposob:) haha :)

Pozdrawiam:)

pietrucha jakoś się trzymam dietowo, ale nie ma się i tak czym pochwalić. No ale jem bardziej zdrowo, więcej warzyw na pewno i tylko ciemny chleb własnego wypieku.
Testujesz dzisiaj? Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie!
edit. O doczytałam, że chyba test nie wyszedł. Ściskam mocno i nic się nie martw - kto jak kto, ale Ty wiesz doskonale, że poddawać się nie wolno! Całuję.

małgonia fajnie, że wskakujesz na listę - choć ja to Ci życzę, żebyś nie figurowała na niej za długo :tak:

eska dzięki Ty wulkanie pozytywnej energii!! Mam nadzieję, że jakoś dajesz radę w tym szpitalu, współlokatorki na sali masz niezłe, Mikołaj czyni ostatnie przygotowania przed wielką chwilą, żeby jescze tylko ten net chciał lepiej hulać. Ściskam Cię mocno.

carollina prace ogrodowe wykonane w ilości hurtowej ;-). Ledwo się ruszam, ale dało mi to tyle satysfakcji, że jest naprawdę super. Ja się tym powinnam chyba zawodowo zajmować...
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Choć domyślam się, że ciężko musi być tak czekać i czekać, ale faktycznie - szczęście, że czekanie nie będzie do czwartku.
Zupełnie zrozumiałe są Twoje myśli. Człowiek wie niestety z własnego życia, że różnie może być, ale musisz wierzyć w to, ze tym razem wszystko dobrze się ułoży i jesienią będziesz tuliła maleńkiego brzdąca.

Madziorrek słodkie to zdjęcie i rzeczywiście z żółwiem się kojarzy :-D, no to rośnijcie sobie zdrowo. I dużo zdrowia dla Dziadka. Wspaniale mieć takich wspierających ludzi wokół.

ameritum bardzo się cieszę, że u Ciebie wizyta udana, że maluch rośnie i wszystko jest dobrze. Bierz clexane i dbaj o siebie.

Ozila śliczna jest Claudia!! Jeszcze raz ogromnie Wam gratuluję i trzymam kciuki, żebyś tam się trzymała i jakoś dała radę pospać choć czasami. I jak Ty się czujesz?

mika dzięki za zdjęcie brzuszka - naprawdę miło na Ciebie popatrzeć :-) Rośnijcie dalej zdrowo i dbaj o siebie bardziej, nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj.

ewik ściskam Cię mocno. Nie poddawaj się, spróbuj jakoś tak cz siak czerpać radość z życia, z seksu. A jak z robotą? tamte mendy nie zadzwoniły, a byłaś gdzieś jeszcze?

Agawa i Ciebie ściskam. I wierzę, że Twoje przeczucia co do tego, że nie będzie Wam dane powiększyć rodziny - zupełnie się nie sprawdzą.

rurka cieszę się, że w pracy lajtowo było. Zawsze czas milej leci jak masz dobrych, empatycznych ludzi wokół siebie.

anncka GRATULUJĘ!!!!! Pięknie widać dwie krechy! :-):-):-):-):-) Bardzo to miła wiadomość z rana.

ania i fajna decyzja! Odsapnij trochę od pracy, podrasuj język, odpocznij, porób te wszystkie konieczne badania i będziesz gotowa do powiększenia Waszej rodzinki. Buziaki

Elka a Ty kiedy testujesz? &&&&&&&&&&&&

Joaro co U Ciebie??? Łykasz dalej leki? Jak projekt w pracy? Pamiętam, że zaangażowałaś się w coś zawodowo, żeby ciutkę odpuścić starania. Ściskam

maqa, a Tobie jak w nowej robocie? Naprawdę trzymam kciuki, żeby się okazała o niebo lepsza niż dwie poprzednie.

A ja ciągle leżę w łóżku :-D Taki niedzielnie leniwy poranek sobie zafundowałam i bardzo mi dobrze......... ale muszę się chyba ruszyć jednak i jakiś obiadek zacząć szykować (bo śniadanie i kawę dostałam do łóżka!)
@ niestety nadal nie ma, ale po luteinie ileś tam dni może upłynąć, więc czekam sobie spokojnie, choć nie powiem trochę mnie taki stan rzeczy wkurza. Już niby pogodziłam się ze swoją fizjologią, ale tak bardzo chciałabym mieć krótsze cykle. No nic.
Ściskam Was mocno, życzę miłej niedzieli (szkoda, że bez słonka, ale może gdzieś jednak świeci?).

Pietrucha! Tak mi przykro. Ale nie podawaj sie, to dopiero pierwsza próba. &&&&&

Anncka Kochana! GRATULACJE! Teraz juz wszystko bedzie dobrze! &&&&&

Madziorek - dużo zdrôwka dla dziadka. Juz Ci sie 10 tydzien zaczyna! Hura!

Celta, to moze zmień profesje? Co ? Bo najwazniejsze, żeby w życiu robic to co sie lubi.

Carollina - &&&&&&& mamusiu! Jutro powiem : a nie mówiłam? &&&&&

a mnie dzisiaj troche mniej brzuch boli jak na okres. I plamienie sie zmniejszyło. Hehe... Chyba po seksie wczorajszym:)) to dobry wpływ mojego męża na moj organizm. Al nie ludze sie, ze coś z tego bedzie, bo byłabym tym przypadkiem, który nie ma żadnych objawow. Okres powinnam mieć we środę, wiec najwcześniej zatestuje w czwartek, jak go nie bedzie.

Całuski dla Wszystkich!

oj Agawa musiałabym się całkowicie przebranżowić, a na to już chyba za późno... Poza tym ta nisza zawodowa jest już obstawiona, firm ogrodniczych jest całe mnóstwo.
No i w takim razie cały czas &&&&&&&&&&& za ten polsko-włoski cykl - niech się uda. A objawami lub ich brakiem zupełnie się nie sugeruj... :tak:

Agaawa to implantacja może być &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pietrucha walczymy dalej :cool:
Celta kiepsko jest szukać pracy po 40, z kontuzją wykluczającą mnie z wielu opcji... :-( I w ogóle chcę odpocząć, choć brak kasy jest dla mnie i dla naszych finansów zabójczy...

Nie mam złudzeń, poszłam rano do ubikacji z testem w ręce.. ale wróciłam do pokoju po podpaskę..
Szkoda, wielka szkoda. Łzy oczywiście popłynęły, bo jednak w tym roku nie będzie nas więcej ... Normalne, że zrobiło mi się smutno. Taki piękny zestaw leków i *****.. nie wyszło...
Lecę jutro do PL, a za 10 dni wracam do UK... Cudownie..

reklama
Celta - u mnie za oknem świeci piękne słoneczko:) i choć do okna jest cieplutko to na zewnątrz głowę chce urwać i uszy umrozic taki zimny wiatr...no ale to juz normalka:)

Pietrucha - sciskam. A po co Ty w ogole wracasz na te 10 dni do PL? Nie możesz zostać? No chyba ze praca Cie trzyma... A no tak bo to swieta juz niedlugo...

Agawa - widac Twoj organizm sie z Toba bawi... no ale mam nadzieje ze tak pozytywnie niedlugo bedzie:)

Madziorek - zdrowka dla dziadka. Oby wkrotce wyszedl ze szpitala, a Ty sie juz nie denerwuj.

Do góry