reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kobietki i ja ślę życzenia spokojnych, zdrowych i smakowitych świąt, by zajączek Wielkanocny obdarował Was tym Kogo najbardziej pragniecie. No a Zmartwychwstały Jezus by zesłał wiele łask i nowych nadziei na Wasze Rodzinki.
Wesołego Alleluja :)
Carollina super wiadomości, najlepszy prezent świąteczny prawda?
Mika ja się czuję super, kość ogonowa mi często dokucza ale miałam to samo z Piotrusiem więc nie panikuję tym razem a zresztą w przychodni mi powiedziała że to nic wspólnego z ciążą... ciekawe skoro ten sam czas i ten sam problem. No i plecki trochę dokuczają ale to norma. Cycuchy to tak bolą i takie pełne jakbym już tam mleko miała, ale to akurat pozytywnie. Małe to to ale jednak mleko było i to tłuściuchne bo korzuch się odkładał:zawstydzona/y:

reklama
Zycze Wam wszystkim kochane- spokojnych, szczesliwych Swiat:tak:
buziakuje jak zwykle:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 36
Hej dziewczyny:)

I Wam rownież życzę Zdrowych i Wesołych Świąt, przepełnionych miłością!

I uśmiechu od rana, tak jak u mnie :-)

Załączniki

• 1397974655456.jpg
    1397974655456.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 59
aaaaaaaaaa Pietruchaaaa!!!! ja tu wchodzę na szybko, żeby coś napisać do Elki a tu takie info!!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-)

a Elkaaa teraz Ty słuchaj, bo ja tu weszłam specjalnie, bo śniło mi się dzisiaj, że wlazłam na forum i widziałam Twój piękny suwaczek ciążowy "Jestem w 27 tygodniu ciąży" i chwaliłaś się, że będzie chłopiec!! :-)

W ramach gratulacji wylatujesz z listy :-D:-D:-D:-D

annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014

maqa - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014

Moniska82 -termin niechcianej @ 15 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maja 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maja 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 12 maj 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
Rurka czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

Dzieki za wszystkie cieple slowa Kochane jestescie cudowne!!!!!!
Izka mam nadzieje ze sen okarze sie proroczy buziaki
Pietrucha gratulacje, niestety nie moge fotki obejrzec bo z tel nadaje :( zaciskam kciuki bedzie dobrze musi byc!!!!!

A ja nadal w szpitalu nic sie zlego nie dzieje to tak raczej profilaktycznie ;) robie sobie juz sama zastrzyki od dwoch dni :D

Z okazji Swiat Wielkanocnych zycze Wam moje Dobre Duszki wszystkiego naj, spelnienia marzen, zdrowka i spokoju duszy i ciala. Powodzenia!!!!!

reklama
Pietruszko juhuuuuu, nananana :-D taka radosna nowina. Wspaniale!!! Teraz niech Cię obstawią apteką, nogi no góry i byle do... jak to będzie? Grudnia czy już stycznia?
Ja cały czas powtarzam że 2014 będzie BARDZO owocny :) więc staraczki, do dzieła​ &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry