reklama
P
_pietrucha_
Gość
Hej dziewczyny!
Agawa - trzymaj się moja droga. Jesteśmy tu, żeby Cię wspierać. Odpocznij. Wróć ze zdwojoną siłą. :*
Rurka - mi sikańce zawsze wychodziły mega blade, albo wcale ;-) Ale najlepszy to Clerablue dla mnie. I ja robiłam tak 12-14 dni po owu. Minimum. A jak nie - to beta. &&&
Mika - jak się czujesz? Coś się już zapowiada, czy cisza? :*
Dzięki Bogu już nie pada u mnie.. Jednak był stres. W 2010 zalało mi cały dom. Mam nadzieję, że nigdy więcej..
Milej niedzieli dziewczyny.
Agawa - trzymaj się moja droga. Jesteśmy tu, żeby Cię wspierać. Odpocznij. Wróć ze zdwojoną siłą. :*
Rurka - mi sikańce zawsze wychodziły mega blade, albo wcale ;-) Ale najlepszy to Clerablue dla mnie. I ja robiłam tak 12-14 dni po owu. Minimum. A jak nie - to beta. &&&
Mika - jak się czujesz? Coś się już zapowiada, czy cisza? :*
Dzięki Bogu już nie pada u mnie.. Jednak był stres. W 2010 zalało mi cały dom. Mam nadzieję, że nigdy więcej..
Milej niedzieli dziewczyny.
ameritum
Fanka BB :)
Pietrucha współczuję, nie wyobrażam sobie, jak można mieć zalany cały dom, to jest tragedia. My przez ostatnie dwa dni, co 3h, nawet w nocy wypompowywaliśmy wodę z piwnicy, ale tam najwyżej 0,5m wody wybija. Niby mieszkamy w terenie górskim ale jak są takie opady to nawet u nas woda wybija i zalewa nam piwnice.
Przepraszam, rzeczywiście ciężarówki ostatnio mało się starają
Ja w swoim imieniu ślę po raz pierwszy te ponoć lepiej działające bo ze zdjęciem
)) coś tam mnie ostatnio wywaliło już 
łapcie Kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
łapcie Kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Załączniki
reklama