reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej
Ja po pracy w tym tygodniu ledwo żyję, wstawanie o 3.40 i 4.40 mnie wykończyło.
U nas taki upał, że nie można wytrzymać, czekam do 18 iidę z Julią trochę na plac zabaw. Co dos taranek i planów to dziś 17dc i 17 dzień brania tabsów, @ się skończyła po 16 dniach, dziś lekkie plamienie. Już odliczam dni do zakończenia brania tego świństwa. A potem znów @....hmmmm, właściwie zero przerwy między jedną @ a drugą, wizyta u gina i zobaczymy co słychać TAM
Buziaki dla Wszysykich!!!!!!!

Cisza, bo jak tu żyć w taki upał. Chciałam wyjśc na taras, jak otworzyłam okno to jak buchnęło żarem. Nie, nie, nie dla mnie.

Agawa kawał maluszka już. Po genetycznym trochę odetchniesz. Jeszcze troszkę.

Rurka gratuluję serduszka, jedno , ale jak dzwon!

Ale ładne brzuszki macie. Ja swojego nie pokażę. Jestem opuchnięta a i brzusio duże. Zaczynałam z wagą ciężką , więc czemu się tu dziwić. Generalnie czuję się strasznie gruba i niesprawna w ciąży. Ale co tam.

Dziewczyny czy macie lub miałyście bóle stawów rąk, właściwie całych palców? Ja mam od kilku dni bóle , szczególnie w nocy i rano i nie mogę zgiąć do końca palców. Myslę, że to od obrzęków, ale nie wiem... Palce stóp podobnie bolą. Mam nadzieję, że takie obrzeki są spowodowane upałami. Ciśnienie mam OK. Ciężko mi w tej ciąży, ale przetrwam, byle do grudnia.

Macie jakieś sprawdzone, polecane sklepy internetowe z odzieżą dla maluszków? Byłam w sieciówkach (C&A, H&M, Mothercare, Smyku) i nic ciekawego ie znalazłam. A poza tym nie mam siły chodzić po sklepach. Jak się nie potrzebuje , to wydaje się , że wszystkiego jest pełno. A jak przyjdzie do kupienia - jak zwykle, nie mogę nic znależć. Ja mogę polecić ciuszki z Tesco, F&F , śpioszki , rampersy są z miuęciutkiej bawełny, naprawdę fajne.

Ostatnia edycja:
mi się bardzo podobaja ciuszki z Wójcika ...ale ceny mnie powalają :szok: niestety...to nie dla mnie... spódniczka za 200zł:eek:...no chyba, że trafi się na jakieś przeceny... fajne też są w tuptup. Ojj generalnie to ja wszedzie kupuję i w tesco i pepco czasami i w tako i na ciuchy lubię się przejść. 5-10-15 nie lubię choć i tam raz na ruski rok coś się trafi..ale jakoś mam przekonanie że jakość jest jak w pepco a cena dużo wyższa...nooo może się mylę, ale jakoś nie przepadam.

aaa a przez internet jakoś nie kupuję...ale chyba wszystki sieciówki dają możliwość zakupu przez net... a poza tym to nie pomogę... chyba musisz poszukać po prostu...może na jakimś forum był taki temat poruszany? wójek google może coś podpowie... zawze lepiej zasięgnąć opinii nawet na temat jakości materiału.

Ostatnia edycja:
Malgonia...proszę się tutaj pochwalić brzuszkiem i nie marudzić z jaką wagą zaczynałaś :-). Wszystkie ciążowe brzuszki są piękne!!!!

Rurka...jak się czujesz???

Cześć Dziewczyny!

Doris, is, widzisz ze szybko zlecialo. Teraz juz z górki. Trzymam &&&&&&

Malgonia współczuje Ci tego opuchniecia. To od tego Cie stawy bolą, ze opuchnięta jestes. Myśle, ze jak temperatura spadnie, to poczujesz sie lepiej. &&&&&&

ja ja tez sie słabo jakos czuje, wczoraj wieczorem zyganko, ale to rzadko. Upały mi tez doskwierają. Ale jestem 2 tyg na zwolnieniu, to jakos przetrwam chyba.

Agawaa widzę, że też ze spaniem krucho u Ciebie...Ja w ciąży zawsze bezsenność zaliczam co noc aż do porodu..:eek:

reklama
Dołączam do grona bezsennych ciężarówek... Ja wczoraj miałam gorszy dzień, brzuch pobolewal, Mały jakoś leniwy był więc miałam dola :-(

Do góry