reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie
A ja mam dzisiaj jakiś zły dzień, strasznie stresuję się że jutrzejsza beta nie będzie taka jak powinna. Planuję też ok 14 iść na usg do innego gina. Wszystko przez to, że nie mam typowych objawów ciążowych, nie mam mdłości wymiotów itd. (trochę tylko pobolewają mnie (.)(.) przy dotyku i to tyle.
Proszę o kciuki za jutrzejszą betkę rano i wizytę ok 14. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Poza tym to staram się nie dotykać laptopa za wiele, bo czytam i coraz więcej sobie wkręcam a to nie jest dobre. Jutro mam nadzieję, że będę szczęśliwa i spokojna. po 10 jak odbiorę betkę a potem po usg

Pietrucha...a Ty o której masz usg?

Agawa...Ty miałaś typowe dolegliwości ciążowe?

Kiraa..trzymam kciuki! Oby się udało!!!! Kiedy masz termin@?

Nanulika, Ania2611, MartOocha i reszta....witajcie niedzielnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie miałam zbyt duzo objawow. Mdlosci dopiero w 7-11 tygodniu i stopniowo sie nasilały. Wymioty tylko kilka razy. I duuuuuzo śpię. Ciagle:) . Miałam tylko żyłki na piersiach.

Cześć dziewczyny wlasnie odebrałam wynik ...rozpoznanie po poronieniu t ; DOCZESNA W STANIE MARTWICY I ZAPALENIA ... Mniej wiecej czytalam o tym ale nie moge znalezc konktetow . Czy ktas z was miala kiedys takie cos ? Czy mam szanse na urodzenie dziecka ?

Pustka...witaj, opowiedz coś o sobie

Karolina1213...Twój wynik świadczy o tym, że była martwa ciąża i stan zapalny (prawdopodobnie od tego, że w macicy był nieżyjący już zarodek). Oczywiście że będziesz mogła mieć dzieci, ten wynik jest taki jak u większości.

Doris dziekuje :*

Mam 27 lat i niestety 3 nieudane ciaze: 04.2013, 09.2013 i 08.2014 - lacznie 4 Aniolki.

Nie wiem co jeszcze mam napisac?

Ostatnia edycja:
Pustka... światełka dla Twoich Aniołków (*)(*)(*)(*)
Właśnie, robiłaś jakieś badania, znasz przyczyny strat, w jakich tygodniach?
Pisz, my tutaj na pewno pomożemy i wesprzemy, każda z nas przeszłą cięzkie chwile ale mamy nadzieję, staramy się, walczymy.
Ja zrobiłam wiele badań, niektóre takie które robi się dopiero po kilku stratach z rzędu. Teraz dostaję różne leki wraz z zastrzykami w brzuch i wierzę, że będzie dobrze. Musi być! Jutro robię kolejną betkę.

Neta...hej :-)

Neta w zeszlym tygodniu robilam badania na zespol antyfosfolipidowy, toczniak i co jeszcze ale niestety nie umialam tego odczytac, poniewaz skierowanie bylo wypisane recznie. Za wynikami mam dzwonic po miesiacu bo u mnie w labo ich nie robia tylko wysylaja krew do innego miasta. Wczesniej mnialam robione kariotypy ktore sa prawidlowe i oczywiscie pozostale podstawowe badania ktore sa w normie.
Ciaze stracilam w 23 tc (pierwsza) a w 10 tc dwie pozostale. W trzeciej ciazy lekarze stwierdzili puste jajo.
W chwili obecnej nie znam przyczyny. Obecnie jestem na skroconym macierzynskim. Gin powiedziala aby poczekac na wyniki badan i jak beda prawidlowe probowac od razu natomiast maz nie chcialby wogole czekac.

reklama
Doris licze na Wasze wsparcie :*
Trzymam kciuki.

Ja juz nigdy nie zrobie bety. Ciaze potwierdze tylko testem i bede czekala na wizyte. W ostatniej ciazy robilam ja az 5 razy i mimo prawidlowego przyrostu skonczylo sie tak jak sie skonczylo.

Do góry