reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
tak Galway... wierzę.... dzisiaj uwierzyłam!!!!! naprawdę pierwszy raz się cieszę i wierzę z całego serca ze będzie super!!!!!!!!!!! czuję w końcu radość, choć to jeszcze nie połówkowe... ale dzisiaj ogromną ulgę poczułam!!!!:tak::tak::tak: ale nieskładnie to napisałam ... oj tam jestem strasznie podekscytowana...:tak:

madziorek ślicznie wyglądasz ***** ale przeżyć z niedzieli nie zazdroszczę ale tak to często jest,że jak się coś dzieje to taśmowo.......następne taśmowe wydarzenia muszą będą szczęśliwe:):-)

maqa witaj po przerwie:) &&&&&&&&&&&& obyś nie musiała długo widnieć na tej liście

rurk cieszę się,że u małej Księżniczki wszystko w porządku,wierzę,że odetchnęłaś,że też ciąża dla nas musi być nieustającym stresem:crazy: ale teraz już ciesz się ciążą bo będzie dobrze:-D

galwaygirl jeszcze nie planujesz porodu???:-D dobrze,że starszak już zdrowieje,no i Ty.....no ale myślę,że już nie długo uda Ci się odkładać poród na później:-D trzymam kcuki,żeby Maleństwo postanowiło wyjść w najdogodniejszym dla Ciebie momencie:-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ameritum ależ zleciało...Ty juz też do rozpakowania.....trzymam mega kciukasy żeby wszystko poszło szybko i sprawnie i koniecznie wejdź do nas się pochwalić jak już dojdziesz do siebie i znajdziesz chwilę czasu bo to już ostatnie chwile wolności dla Ciebie:):-)

sysiq fajnie,że @ przylazła w końcu do Ciebie,Ty już też bidulko się naczekałaś,myślę,że już nie długo przyjdzie Twój czas.............no a że włoski przedłużylaś SUPER trzeba się czasem porozpieszczać to bardzo zdrowe:)

Pozdrawiam wieczorowo:)!!

Ostatnia edycja:
Rurka gratuluje!

Madziorek ale sie dzialo u Was! Szok! Teraz bedzie juz tylko lepiej.

Dziewczynki na koncowce trzzymam kciuki za pomyslne rozwiazania, zycze udanych wizyt i wszelkiego spokoju!

Ostatnia edycja:
Pietrucha - pytalas co u mnie? A dziekuje, wszystko w porzadku... teraz czekamy na Twoje kolejne superowe wiesci:tak:
Madziorek - Super wygladasz... taka promienna :-D pytasz co sie dzieje? Dzidzio rosnie, a Ty przybierasz ksiazkowo (0,5 kg co tydzien) wszystko w normie...
Bidulko, tyle przezylas i sie udenerwowalas... nie zazdroszcze... ale teraz siedz i odpoczywaj...:tak:

Agawa - no tak, ja tez juz na koncowce... choc w przeciwienstwie do Galwaygirl, torbe mam juz prawie w pełni spakowana:-D
A gdzie Twoja fotka brzuszka? czekamy :-D

Rurka - gratuluje zdrowej ksiezniczki pod serduszkiem :-D super wiadomosci :tak:

Sysiq - i bardzo dobrze... najwyzszy czas zrobic cos dla siebie o czym sie dawno juz marzylo...:tak:

Ania - no i niech ta iskierka z nadzieja sie tak rozpala, a my tutaj ksiuki bedzimy trzymaly, zeby sie udalo...:-)

Maqa - witaj po powrocie :-D jak tam w pracy, bo ona nie juz taka nowa...;-)

Galwaygirl - pakuj sie wreszcie, bo jak maluch bedzie chcial wyjsc, to tylko niepotrzebnie w panice bedziesz biegac po domu:tak:

A ja... u mnie dalej siostra z mezem, wiec czasu na siedzenie przy kompie mniej...
Dzisiaj bylam u lekarza na rutynowe badania i .... mnie zaszczepili... na grype (a myslalam, ze zapomniala i jakos mnie to ominie, bo jakos wielkim zwolennikiem szczepien nie jestem, ale jak ma to dzieckuu takze pomoc to sie zgodzilam)
Zeby tefgo jeszcze malo bylo, w druga reke do pary dostalam szczepionke na Krztusiec (ponoc w UK i IRL duzo jest ostatnio zachorowan maluchow, wiec szczepia ciezarne, zeby jeszcze w lonie matki przekazaly przeciwciala - moze i dobrze).
Pozatym bez zmian... Glowka na dole, ale jeszcze nie wstawiona (to akurat bardzo dobrze czuje, bo jak sie mala rusza, to juz boli) Jeszcze ma czas :tak:

To chyba tyle... pozdrawiam wszystkie kobietki i pedze po mojego malego mezczyzne do przedszkola:-) buziole:-)

Cześć Dziewczyny!

Wiem dawno nic nie pisałam ale podczytywałam regularnie, trzymając kciuki mocno!

Witam nowe Dziewczyny (*) dla Waszych Aniołków

Ja miałam bardzo kiepski okres i mnóstwo złych myśli, żeby już z tym wszystkim skońćzyć, że nie mam juz sił walczyć, że miejsce matki jest przy dzieciach...

Dziś stało się coś o czym muszę Wam napisać - beta 258. Tak bardzo się ciesze i boję! Oby tym razem sie udało...

Ściskam mocno!

Moniska tak wiec kciukasy zaciśniete! &&&&&&&&&

rurka gratuluje małej gwiazdeczki! Hehe.... Bedziemy razem dziewczynki rozpieszczać:)

yyyyyy... Zapomniałam o zdjęciu, nie mam żadnego, maź mi musi podesłać. Yyyyy.... Musze sie poprawić. Bo dostane karnego! Ale pamiętajcie to wina męża:))

reklama
Moniska - gratulacje!!!! Niech fasolka zdrowo rośnie

Madziorku - wyglądasz ślicznie :-D Franio ma piękny wygodny domek. Ale miałas ostatnio wrażeń :/ nie zazdroszczę

Rurka - Kochana tak się cieszę!!! Gratuluję pipuni :-)

Carollina, Ameritum i Galwaygirl - zazdroszczę wam tej końcówki i życze już tak na wszelki wypadek szczęśliwego rozwiązania... Galway mam szybciej spakowana torbę niż Ty :-)

A co u mnie.. A wie

Maqa - witaj ;-)

Elka - co u Ciebie? Wpisujesz się na listę? &&&

Agawa - ojj podpadasz nam mamuska :p

Do góry