galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Wczoraj w nocy spac nie mogłam to Adasia ubranka już w walizce. Zawsze to jakiś początek ;-) jak mi przejdzie rwa to zaraz zajmę się resztą póki Piotruś śpi.
Carola a skąd Ty wiesz o tych szczepionkach? Mi GP nic takiego nawet nie zaproponował...??? Mam na myśli te szczepionki :-(
Moniśka &&&&&&&&&&&&&&&,, zaciskaj nogi i byle do... lipca???
Maqa do boju Kobitko &&&
Anncka no to mi wstydu narobiłać. 33 to ja nawet przy pierwszej ciąży taka szybka nie byłam. Spakowałam się 3 tygodnie przed terminem jak jechaliśmy 100km do gin na wizytę na wypadek jakbym po takiej trasie zechciała rodzić w innym mieście
Agaawa przynajmniej gdzieś masz te zdjęcia Ja przy tej ciąży na prawdę nie mam czym się chwalić :-( a ile razy już wspominałam M o zdjęciach. Nawet w planie byla rodzinna sesja, no ale teraz kasa nam bardzo potrzebna więc o tym nie wspominam ale raz że samemu daliśmy radę zrobić sobie sesję w podróży poślubnej a dwa że mamy koleżankę która ładnie zdjęcia robi więc na pewno kilka by nam strzeliła mimo że się tym nie trudni. buuu
 Ja przy tej ciąży na prawdę nie mam czym się chwalić :-( a ile razy już wspominałam M o zdjęciach. Nawet w planie byla rodzinna sesja, no ale teraz kasa nam bardzo potrzebna więc o tym nie wspominam ale raz że samemu daliśmy radę zrobić sobie sesję w podróży poślubnej a dwa że mamy koleżankę która ładnie zdjęcia robi więc na pewno kilka by nam strzeliła mimo że się tym nie trudni. buuu

Carola a skąd Ty wiesz o tych szczepionkach? Mi GP nic takiego nawet nie zaproponował...??? Mam na myśli te szczepionki :-(
Moniśka &&&&&&&&&&&&&&&,, zaciskaj nogi i byle do... lipca???
Maqa do boju Kobitko &&&
Anncka no to mi wstydu narobiłać. 33 to ja nawet przy pierwszej ciąży taka szybka nie byłam. Spakowałam się 3 tygodnie przed terminem jak jechaliśmy 100km do gin na wizytę na wypadek jakbym po takiej trasie zechciała rodzić w innym mieście
Agaawa przynajmniej gdzieś masz te zdjęcia