reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
I z tego co wyczytałam to wszystko zależy od badań,postawienia odpowiedniej diagnozy...te wszystkie leki są mi znane ale nikt mi ich nie zlecal,ja oprócz kwasu foliowego,luteiny i magnezu nie brałam niczego...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy gdybym zgłosiła się do szpitala czy od razu podadzą mi te tabletki? Czy będą mnie trzymać Bóg wie jak długo i po co?

Mysle, ze powinni dac Ci od razu tabletki. Zalezy tez o ktorej sie zglosisz. Ale pewna noe jestem.

f2w3yx8d8eesu797.png

Popadam w skrajność...Już nie wiem co robić i trochę swiruje

Ja tez nie chcialam jechac do szpitala, bo nie moglam sie z tym pogodzic. Ale teraz patrzac na to z perspektywy czasu, to nie zaluje ze pojechalam. Dzieki temu szybciej mialam zabieg. Chcialam jechac tak jak Ty w poniedzialek, ale jednak pojechalam w piatek wieczorem i we wtorek bylam juz w domu po wszystkim. Gdybym rzeczywiscie pojechala w poniedzialek to pewnie bym tam do czwartku siedziala. Wiec moze troche to przemysl, zeby jechac jak najszybciej. Szybciej wrocisz do domu i szybciej zaczniesz nowe starania. Wiem, ze latwo mi sie teraz to mowi, ale naprawde doskonale Cie rozumiem. Wiem jak to boli, ale musisz jakos przetrwac ten bol....

f2w3yx8d8eesu797.png

Popadam w skrajność...Już nie wiem co robić i trochę swiruje

Myślę że nie powinnaś czekać... A co jeśli nie daj Boże Wda się infekcja która uniemożliwi późniejsze zajście w ciążę? Poproś tylko lekarza żeby zrobił Ci usg tak dla pewności... Ja byłam tylko parę godzin w szpitalu Ale tak jak mówiłam, poprosiłam żeby odrazu zrobili mi zabieg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że nie powinnaś czekać... A co jeśli nie daj Boże Wda się infekcja która uniemożliwi późniejsze zajście w ciążę? Poproś tylko lekarza żeby zrobił Ci usg tak dla pewności... Ja byłam tylko parę godzin w szpitalu Ale tak jak mówiłam, poprosiłam żeby odrazu zrobili mi zabieg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem kochana masz rację ... To dla mnie bardzo trudne,jeszcze nie mam zrobionej grupy krwi więc kolejny kłopot

reklama
Do góry