reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Co do wyzyty to pojdzie, tylko chodzi ze do iui jest na nie.ale moze lekarz go przekona [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że jeśli inseminacja miałaby pomóc to dlaczego by nie spróbować? Może po wizycie i argumentach lekarza mężuś zmieni zdanie ? [emoji16]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
N
Natka gratuluję badan prenatalnych, mnie rozłożyło jakies grypsko teraz i z tym większym niepokojem czekam na środową wizytę... Buziaki dla staraczek i mamusiek
Dziękuję :) zdrówka życzę! Ja też po dosyć dużym i długim przeziębieniu byłam, prawie tydzień mnie trzymało i też się denerwowałam czy to nie wpłynęło na dziecko. Ale na szczęście na razie jest ok i u Ciebie na pewno też tak będzie.

Jestem w szpitalu,o 10tej dostałam dopochwowo dwie tabletki cytotecu i nic się po nich nie dzieje...
Za pół godziny mam przyjąć kolejną dawkę również dwie tabletki...czy któraś też tak miała? Po ilu dawkach się zaczęło? Jednak wolałabym zabieg niż tak się teraz zadreczac...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w szpitalu,o 10tej dostałam dopochwowo dwie tabletki cytotecu i nic się po nich nie dzieje...
Za pół godziny mam przyjąć kolejną dawkę również dwie tabletki...czy któraś też tak miała? Po ilu dawkach się zaczęło? Jednak wolałabym zabieg niż tak się teraz zadreczac...

Ja mialam 3 razy dziennie po 2 tabletki. Rano w poludnie i wieczorem. A zaczelam krwawic chyba po 8 zalozeniu czyli po 16 tabletkach[emoji17]

f2w3yx8d8eesu797.png

Myślę że teraz już się nie da wycofać z tych tabletek... Ale może lekarza zapytaj czy mogliby Ci ich więcej nie podawać i po prostu zrobić zabieg... A zrobili Ci jeszcze usg przed podaniem?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry