Żebyś wiedziała
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żebyś wiedziała
Kochana mam dobre przeczucia ☺ niedługo się przekonamy ☺ do okresu jeszcze 7 dni a jam u Ciebie ?Jak tam kochana :-)
Jakieś przeczucia ???
Będę czekać na efekty Waszych starańŻebyś wiedziałajak o tym myślę to wszystko się we mnie gotuje :*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, to pewnie to tak jest jak z tym zaleceniem ile czekać po zabiegu-co lekarz to inna opiniaLekarz mi powiedział,że koniec krwawienia to znak,że wszystko jest ok...i bądź tu mądryjuż sama nic nie wiem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem 7dni po zabiegu to zbyt szybkoA widzisz, to pewnie to tak jest jak z tym zaleceniem ile czekać po zabiegu-co lekarz to inna opiniano to dobrze że lekarz pozwolił
![]()
Tak naprawde to wszystko zalezy jak szybko sie goi czlowiek. Nam kazano odczekac 3 cykle, zielone swiatlo po 2Moim zdaniem 7dni po zabiegu to zbyt szybkopoczekamy z tym jeszcze
dla Własnego bezpieczeństwa
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
aż 3 cykle do współżycia? czy do starań?Tak naprawde to wszystko zalezy jak szybko sie goi czlowiek. Nam kazano odczekac 3 cykle, zielone swiatlo po 2
Pewnie do staranaż 3 cykle do współżycia? czy do starań?
no właśnie też mi się tak wydaje że chodziło o starania
Ja jestem tego zdania że jeśli człowiek czuje się na siłach to może próbować. Ja zaczynam od jutra z zabezpieczeniem narazie. Od zabiegu jest 10 dni. Myślę że to sporo czasuno właśnie też mi się tak wydaje że chodziło o staraniaa my tu ogólnie o przytulankach pisałyśmy dlatego zapytałam xssenię bo w sumie z tymi zaleceniami ginekologów to już chyba mnie nic nie zdziwi bo sama "przerobiłam" kilku i nawet co do jednej sprawy potrafili mówić zupełne przeciwności
![]()