reklama
ewelka10
Fanka BB :)
Martoocha Rybko ale przecież nic nie jest przesądzone, nie denerwuj się kochana i bądź silna dla fasolki... trzymam kciuki na początku ciąży różnie to bywa, ale nie zawsze oznacza to że źle się skończy, będzie dobrze
kochajaca mamo brzuszek mamy bardzo podobny takie okrąglutkie

ja cały czas mocno czuję ruchy dziecka, dzisiaj kilka razy jak mnie kopnął to aż mi pociemniało w oczach (ułożony jest nadal miednicowo więc pęcherz jest doskonałym punktem zwrotnym

hihi ale bywa tez że odczuwam go mniej a określonych porach, najbardziej ruchliwy jest tak od 5 do 11 rano i później wieczorem od 17-18 a w południe nieco spokoju

każde dziecko ma swój rytm dnia, a kiedy do lekarza idziesz? p.s. nawet nie wiedziałam ze masz już dzieciątko w sygnaturce nic nie ma... ile ma lat???

kochajaca mamo brzuszek mamy bardzo podobny takie okrąglutkie
Obiecałam sobie że nie będę płakać i nie płaczę..nie chce znów chodzić w żałobie nie wiadomo ile..
Odczekam,porobię badania jakieś dodatkowe może i działamy na nowo..tak łatwo się nie poddam
.
Oby tylko obyło się bez zabiegu i bez szpitala..ale myślę że przy takiej betce są duże szanse..
Odczekam,porobię badania jakieś dodatkowe może i działamy na nowo..tak łatwo się nie poddam

Oby tylko obyło się bez zabiegu i bez szpitala..ale myślę że przy takiej betce są duże szanse..
tule przykro miBeta 359, przyrost niewiele ponad 40%. To byłby koniec tej 'zielonej' podróży. No nic..zdarza się..z dwojga złego lepiej że teraz a nie tak jak ostatnio.. mam nadzieję,ze nie trzeba będzie wywoływać poronienia ani siedzieć w szpitalu..Ale przy tej becie powinnam chyba tylko @ dostać.. wiecie coś może?
Kiedyś w końcu nam się uda i będę szczęśliwą, uśmiechniętą od ucha do ucha mamą..po prostu muszę dłużej poczekać..to wszystko.
masz dobre podejscie więc wszystko się uda
Martoocha jak to kiedys powiedziala Klaczek: poki nie ma podpaski w majtach jest dobrze. Wiec wez sie w garsc i nie przesadzaj sprawy. Przede wszystkim zglos sie do lekarza i nie trac ducha!! Trzymaj sie i trzymam kciuki za jutrzejsze dobre wiesci!!! I nie martw sie o kase, ona jest zawsze latwiej dostepna
Kochajaca jaki okragluchny ten brzusio!!! Tylko go glaskac!!

Ja bylam u rodzinnego po recepte i zanioslam mu rowniez moje badania, coby zerknal. Wszystko jest ok, aczkolwiek nie przechodzilam toxo, wiec jestem bardziej narazona, co za tym idzie musze sprawdzac co miesiac wynik i oprocz tego bardzo uwazac na higiene, glownie owocow i warzyw, ktore jem. Ja co prawda jestem zwariowana na punkcie mycia rak i dokladnego plukania zarelka, ale teraz to juz bede miala obsesje. A na dodatek nie zjem nic u nikogo

Kochajaca jaki okragluchny ten brzusio!!! Tylko go glaskac!!

Ja bylam u rodzinnego po recepte i zanioslam mu rowniez moje badania, coby zerknal. Wszystko jest ok, aczkolwiek nie przechodzilam toxo, wiec jestem bardziej narazona, co za tym idzie musze sprawdzac co miesiac wynik i oprocz tego bardzo uwazac na higiene, glownie owocow i warzyw, ktore jem. Ja co prawda jestem zwariowana na punkcie mycia rak i dokladnego plukania zarelka, ale teraz to juz bede miala obsesje. A na dodatek nie zjem nic u nikogo

ewelka10
Fanka BB :)
Ja bylam u rodzinnego po recepte i zanioslam mu rowniez moje badania, coby zerknal. Wszystko jest ok, aczkolwiek nie przechodzilam toxo, wiec jestem bardziej narazona, co za tym idzie musze sprawdzac co miesiac wynik i oprocz tego bardzo uwazac na higiene, glownie owocow i warzyw, ktore jem. Ja co prawda jestem zwariowana na punkcie mycia rak i dokladnego plukania zarelka, ale teraz to juz bede miala obsesje. A na dodatek nie zjem nic u nikogo![]()
O kurczaczek co miesiąc toxo no to Cię szarpnie... ja tez nie przechodziłam a w ciąży robiłam po 1 razie w każdym trymestrze - ostatni jak może pamiętasz w zeszłym tygodniu na szczęście wszystko ok. też mam fioła nt mycia rąk i parzenia owoców i warzyw przed zjedzeniem
reklama
butterfly21
hope & love
:-) Martocha przytulam, trzymaj się - i nie trać nadziei ...
czubek mały wstał,ale jest szwagier to się nią zajmuje ja swoją pracę na dziś skończyłam :-)
czubek mały wstał,ale jest szwagier to się nią zajmuje ja swoją pracę na dziś skończyłam :-)