reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Nanulika- ja sobie siedzę z kawką właśnie , wygrzewaj się dobrze ,że temperatura nie rośnie bo jak człowiek jest chory to na wieczór rośnie zwykle.
Danutaski - Ty mnie uspokoiłaś ,a Marta utwierdziła w przekonaniu ,że nie ma czego się bać
:tak:

reklama
dzień dobry...
podczytuje z rzadka i mało piszę - bo po pracy to już na komp nie mam siły... bywam potwornie zmęczona i wsłu****e sie w siebie bardzo - trochę z obaw i lęków trochę w nadziei że te wszystkie bóle i pobolewania to szykujące się miejsce dla maleństwa... ale ostatecznie delektuję sie chwilą i wyczekuję 20 września - czeka mnie USG genetyczne...
Kochająca Mama - powodzenia...
Nanu - kuruj się skarbie wracaj do siebie i miejmy nadzieję, że dołączysz do grona oczekujących wkrótce
Danutaski - ciekawa jestem ogromnie czy uda Ci się wstrzelić :) tego Ci życzę...

dziewczyny - wszystkim Wam życzę miłych chwil, zdrowia i pozytywnych zaskoczeń...

Galwaygirl witamy po przerwie, Piotrus przeslodki, juz pewnie lobuzuje:tak: o Ewelce ja dalam cynk, bo sie martwilam i weszlam na jej profil i ma suwaczek:tak:wiec stad wiem, ale ona sama nic tu nie obwieszczala:baffled:

Danutaski ty cos za duzo planujesz...hihihi:-)

Kochajaca mama powodzenia!!!

Nanu moze to tylko bylo przepracowanie, zwolnij obroty jak sie da:tak:

Gdzie sie podziala Myszka???:confused:

Czesc Laseczki ja już po pracy czekam na J i do domku
Nanu zdrowia życzę, grzebala i sie doigrala moze sie poprostu zranilas pazurkiem albo co;) spokojnie ja nadal wierzę ze bedzie ok
Kochajaca kciuki trzymam oby poszlo z górki
Danutaski mam cykle 28-30 robilam testy owu 13dc i 14dc i był pozytywne wczoraj (15dc) negatywny zobaczę dzisiaj co pokarze w sumie sluz miałam już zaraz po @ i nie glut tylko rozciagliwy a dziś rano rzadki biały pierwszy raz w życiu taki widziałam u siebie :o

Ostatnia edycja:
19 słoików gruszek, powidła się robią, już wymiękam. Był jeszcze u nas kolega chłopców z przedszkola, właśnie odjechał, zaraz dzieci kąpie, niech idą spać i ja też sobie legne:tak:

Kochająca Mamo &&&&& za szybki i niebolesny poród

Witajcie kochane;
ja żyję, chociaż ledwo ledwo. Nie mam siły was poczytać. Mam nadzieję, że wszystko u was dobrze i pracujecie nad pordukcią bobasów!

Zapominajka - aż tak źle kochana?W takim razie odpoczywaj kiedy tylko możesz ja trzymam za Was kciuki mocno , przypomnij mi kiedy wizytka ?Chyba już niedługo co ?

reklama
Do góry