reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Kaso raczej nie czuje, no chyba, ze bulgotanie w zoladku.

Dziewczyny nie chce byc nieuprzejma, ale jak na razie grupa jest zamknieta i taka zostanie jeszcze przez jakis czas.

reklama
Zapominajka- jak masz ochote to wcinaj,co tam pora obiadowa!

Ja z kolei od tygodnia mam odrzut od nabialu,szczegolnie jogurtow-jakby przesyt jakis... bleee...

Co do bociana-nie czuje sie wladna zeby decydowac,pozostawiam to wiec zalozycielkom:)

Ja podzielam zdanie Kitki, bocian jest grupa a nie czescia forum dlatego obstaje przy utrzymaniu zamknietej, inaczej wg mnie to nie mialoby sensu.

Jak narazie wor nie daje znac o sobie ;-) ale na dzis experymenty zakonczone. Poza tym test mial na celu sprawdzenie, czy jak raz w miesiacu skocze na ulubiona kanapke to swiat bedzie znow stawal do gory nogami ;-)

No nic czas na kawcie i w droge do dentysty ;-)

Myszka mam nadzieje, ze nie bedzie sensacji pozniej :eek: trzymaj sie u zebisty!

Ja jade z eMem nad morze, bo u nas goraco i wykorzystamy jeszcze troche lata:tak:

Gatto-fajnie macie też bym sobie nad morze pojechała ,ale mam za daleko 5h w jedną stronę.
Co tam laseczki pichcicie dzisiaj dobrego ? u mnie pomidorowa z pomidorków świeżych pychotka :-p

u nas w miare slonecznie ale wiatr chlodny czuc juz jesien... a lata jeszcze nie bylo :szok:... nie mam pojecia co zebolog bedzie dzis robil, w sumie pewnie kolejnego usunie nerw, zeby czasem nie zaczal bolec...

W urzedzie za to dowiedzialam sie, ze ze wzgledu na przeciwwskazania na zabieg wora musze trzymac diete, a nie ma co ukrywac, ze pojadanie co godzine nie jest w gruncie rzeczy najtansze dodatkowy mus zakup witamin w tabl., do tego wiekszosc produktow light jest markowa i co za tym idzie drozsza... dostalam formularz do wypelnienia przez mojego doktorka i dostane dofinansowanie do diety ;-) do czasu zabiegu :-)

Nie chce sie nakrecac i tego nie robie ale dzis pierwszy raz mam jakies takkie dziwne przeczucie i samopoczucie ze moze jednak sie udalo. Nie potrafie tego wytlumaczyc...

Ale np kluje mnie brzuch i ogolnie jakas inna jestem:p

Ostatnia edycja:
Nanulika- no tempka ładna puki co się trzyma więc jest nadzieja ja Ci życzę ciąży z całego serducha :-)
a moja tempka jest dziwna skacze sobie

reklama
Do góry