reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapominajko,
zwykłego nie piłam - tylko jabło i brzoskwinia... jest ok, ale jak ktoś lubi smakowe piwa... dość słodkie ale ok...

Hejka
Danutaski no pewno ze czytalam, moze i masz racje i dopiero dzisiaj skok Nasza Ty Wiedzy Skarbnico dzieki bardzo za oswiecenie ciemnoty;-)

hmmm mialam male krwawienie bo chyba tak to moze nazwac na majtach brunatny sluz na papierze zywa krew:eek:co to moze byc????

Nanu alez Ci zadroszcze tych wszystkich przygotowan do slubu i wogole calego przezycia piekna sprawa:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, mam nadzieję że mogę się przyłączyć. :tak:. Jestem po 3 poronieniach, staramy się dalej o dziecko ale nie stosujemy żadnych obserwacji i tak się dość o tym już myśli. Moje cykle trwają od 40 do 52 dni, obecnie mam 28 dzień a wczoraj, ujrzałam małą plamkę na bieliźnie, myślałam że się rozkręci @ ale nic nie ma od wczoraj. Tak jak i Wy czekam na te kolejne piękne 2 kreseczki

Hejka Robale witamy rozgosc sie u Nas serdecznie zapraszamy:-)

Nanu jeszcze masz czas ale mowie Ci zleci jak cholera zreszta to wiesz ciesz sie a my pocieszymy sie razem z Toba;-)

reklama
A prosze bardzo wiem jak trudno sie czasem zadomowic, mnie tez dziewczyny serdecznie powitaly i przyjely do swojego grona:tak:

Boli gardziolko popijam mleczko z miodzikiem i relaksuje sie po pracy a Wy Dziolszki co dzialacie ze Was tu nie ma:-p

Ostatnia edycja:
Do góry