Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy Wy tez macie uderzenia gorąca? 11dpo i normalnie od wczoraj płonę [emoji91] [emoji91] [emoji91] jest mi mega ciepła a za chwilą przychodzi fala gorąca i tak na zmianę. Aż mi duszno mimo, że pracuje pod klimatyzacją akurat...
Piersi mam delikatnie wrażliwe, przez 2dni miałam straszne wzdęcia a nie jadłam nic takiego. Czasem czułam jajnik, dzisiaj zaczyna ciągnąć podbrzusze. Przy załatwianiu się jest najgorzej. Od dwóch dni te uderzeni gorąca i rano jak się zerwałam z łóżka to mi się zakręciło w głowie ale to pewnie przez szybkość z jaką to zrobiłam (wystraszylam się budzikuMoje objawy to duży, pełny biust. Ostatnie kilka dni czułam mocne ciągnięcie/napiecie brzucha, jakbym brzuszki robiła [emoji23], które dzis ustało. I chyba jestem bardziej wyczulona na zapachy. Co do odczuwania temperatury chyba nic się nie zmieniło
ja też czuje się wolna, staram się o tym nie myśleć i nie nastawiam się na nic, wg apki od jutra lub od niedzieli mam już duże szanse na zajście w ciążę, w weekend pewnie będą jakieś tulaski ale później już na pewno nie jak będę na noc chodzić do pracy. dlatego nie nastawiam się... trudno.Hej dziewczynyGratuluję udanego cyklu
Ja we wrześniu odpuscilam i czuje się mega wolna, że tak się wyrażę
trzymam kciuki za was :*
gratulacje no pewnie że widaćJa dzis 29 dc przy cyklach ok 27 dni a @nie ma. Robilam test z allegro 10mlu dziś z porannego moczu, dołączam na fotce. Dziewczyny w innym wątku też coś tam zauważyły więc przed chwilą bylam na becie. Staramy się już tak długo że nawet nie myślę że to może być ciaza [emoji2368]Zobacz załącznik 1179950
Gratulacje!Dziewczyny doszła beta 19,21 [emoji3590]
Ja tak mialam wczoraj 6dpo i mdłości ale wiąże to ze stresem bo dzis obronę miałam skończyłam licencjat z pedagogiki wczesnoszkolnej i wychowania przedszkolnego!Czy Wy tez macie uderzenia gorąca? 11dpo i normalnie od wczoraj płonę [emoji91] [emoji91] [emoji91] jest mi mega ciepła a za chwilą przychodzi fala gorąca i tak na zmianę. Aż mi duszno mimo, że pracuje pod klimatyzacją akurat...
Ja tak mialam wczoraj 6dpo i mdłości ale wiąże to ze stresem bo dzis obronę miałam skończyłam licencjat z pedagogiki wczesnoszkolnej i wychowania przedszkolnego! [emoji1806]
Gratuluję [emoji323]Ja tak mialam wczoraj 6dpo i mdłości ale wiąże to ze stresem bo dzis obronę miałam skończyłam licencjat z pedagogiki wczesnoszkolnej i wychowania przedszkolnego! [emoji1806]