reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie laseczki :-D

Bylam dzis u gin, zalozyla mi karte ciazy :-D Dziadek sie mnie pytal kiedy bedzie mogl chodzic z wozeczkiem, musialam sie niezle nagimnastykowac zeby uniknac odpowiedzi na ten temat - skoro nikt ma nie wiedziec o fasolce, to nie wolno mi sie lamac ;-);-)

Buziaczki dla malego Tomusia i jego wspanialej Mamusi :-D:-D:-D

Witajcie aania29 i Olcia0203, zawsze jest milo jak przybywaja nowe osoby na forum
:tak::-D

Hej!
Wychodzę z krzaczorów bo widzę że Pajka miała testować...ale zapomniała o nas i trzyma nas w napięciu :tak:
Olapolap gratuluję założenia karty!:-)
Pozdrowienia dla wszystkich!:-D

Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku :-Dtempka spadła do 37 :confused2: a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni :) Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół :) poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry:-)

Olapolap - gratuluję - jesteś pełnoprawną ciężarówką i masz na to papier;-)

Pajkaa - Ty nie odwlekaj tylko testuj, bo coś dziwnego tamn malujesz tą tempką:tak:

Pozdrawiam wszystkie BB-owiczki:-)

Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku :-Dtempka spadła do 37 :confused2: a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni :) Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół :) poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa

Znam to odwlekanie do testowania lepiej testować jak już jakieś 2, 3 tyg nie ma @ i są objawy a tak to człowiek nie potrzebnie sobie nadzieje robi :-(:-(

reklama
ziola pije sie od pierwszego dni @ do owulacji (znam osoby co pily caly cykl) ja tez pierwszy pilam caly cykl a potem tylko do owulki ewentualnie 2-3 dni po owu..

a odnosnie Twego pytania
zbinio pisze:
ile musiało by być tej tempki aby świadczyła o fasolince?
tyle razy CI juz pisałam o temperaturze a Ty dalej swoje..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry