lopop
Szczęśliwa mamusia
ja nawet nie wiem w jakiej przychodni u mnie robią (bo w każdej nie muszą)A nie myślałaś o zrobieniu bety???Proponuję jutro)
a trzeba być na czczo???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nawet nie wiem w jakiej przychodni u mnie robią (bo w każdej nie muszą)A nie myślałaś o zrobieniu bety???Proponuję jutro)
dziekuję krzynkaLopop - na betę nie trzeba być na czczo.
Trzymmam kciuki!
Kłucie w podbrzuszu jest normalne (jajniki pracują), ale niekoniecznie musi to świadczyć o tym, że jesteś w ciąży, chociaż może...Witam was wszystkie starajace sie chcialabym zapytac czy klucie w podbrzuszu to normalna owulke juz mialam staranka poszly za 8 dni niby @ nie wiem co myslec i boje sie e znowu negatyw wyjdzie staramy sie z mezem od ponad 1 roku raz poronilam teraz jakos nam nie wychodzi jestem na luteinie . jestem tydzien po owulce czy test moze juz wyjsc?? podbrzusze mam twardsze niz zawsze lekko kluje w zeszlym tyg bardziej co sadzicie o tym??
Napewno napisze jak wyjdziebo bardzo pragniemy dziecka i chcialabym dac mezowi to szczescie on juz ma coreczke 2 latka ale niestety byla zona mu nie pozwala sie z niawidywac juz poltora roku nie widzial malej na oczy...bardzo pragnie miec ze mna ja tez i oby tym razem sie udalo nie nastawiam sie bardzo bo boje sie rozczarowac cierpliwie teraz poczekam do @ ... dzieki wikulaa za dobre slowa
![]()