reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania się - watpliwości..

Miesiąc tem dostał i juz na szczescie jest ok kąpie go w emolium i smaruje kremem tez z firmy emolium.Niczym narazie nie smaruje a jaki zel jest najlepszy?Palcem masuje dziąsełka i jest lepiej ale ja tam nic nie zauwazyłam.Wiem co zdj nie widac niewiem czemu.
Madziu super że tak ladnie wszystko ze skórą synka
ale z niego mały słodziak taki kochany do zacałowania:):)
jestem zakochana w Twoim synku- też chcę takiego

reklama
słodziak dobrze że mieszkasz daleko ode mnie bo ciocia L by była u Ciebie co dziennie i Bartusia wycałowała:)

widzisz ja chyba bardziej teraz chcę mieć drugiego synka- no ogólnie żeby było zdrowe ale jakoś tak zawsze mama dla synka jest całym światem:)

Ja tez mieszkam na woj pomorskim.Bartus jest słodziakiem do całowania non stopa go całuje nawet jak spi hehe.Chłopczyki są kochaniutkie.

Witajcie kochane
jestem tu pierwszy raz
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko jednak bezskutecznie ale nie załamujemy się:)
w sobotę ma przyjść @ mam nadzieje że tym razem się uda bo nie czuje by miesiączka miała przyjść...
pozdraeiak

Witajcie kochane
jestem tu pierwszy raz
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko jednak bezskutecznie ale nie załamujemy się:)
w sobotę ma przyjść @ mam nadzieje że tym razem się uda bo nie czuje by miesiączka miała przyjść...
pozdraeiak

Witamy i trzymamy kciuki zeby na tescie pokazały sie dwie piękne kreseczki.

A my dzisiaj bylismy na wazeniu i mój smyk wazy 6880.Buziolki

witam i pozdrawiam was

BARTUS sliczny dzidzia!

u mnie dużo by pisać co u mnie............ :/ a ostatnio kiepsko jest.

BLACKOPAL dziś urodziła synka!!!!!:-):tak: cudowna to wiadomość!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i pozdrawiam was

BARTUS sliczny dzidzia!

u mnie dużo by pisać co u mnie............ :/ a ostatnio kiepsko jest.

BLACKOPAL dziś urodziła synka!!!!!:-):tak: cudowna to wiadomość!
nie mów tak Kinga wiem że są cięższe dni ale nadal wierzymy że się uda prawda?

Blackopal gratulacje szczęśliwa mamusiu:)

reklama
Do góry