Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo M głodny siedział a się trochę przeziębił krzyczy że ja go zaraziłam więc mu kolacyjkę zrobiłam:-)kingus gdzie ty juz tak szybko uciekasz????
A miałaś robiony monitoring cyklu(usg) ja zawsze polecam.czasem sie zastanawiam co jest grane moze to wszystko siedzi w psychice?
Dobrze, że jesteś ;-)
dołączam i ja![]()
:-):-) Super detektyw jesteśale ja was już wczesniej wytropilam!!!!!!!!!!:-)
dziewczyny a myslicie ze jesli mam nadżerke to jak się poloże na brzuchu to by mnie bolało?czuje się to w jakis sposob?
Organizm to nie komputer niestety i b. często zdarzają się nie regularne owulacje. Tak jak piszesz teoretycznie tak powinno być ale w praktyce różnie bywa.Na mur beton nie mozna miec tak szybko owulki. .
Jak najbardziej na owulacje, do roboty się bierz;-);-);-)jakos w srodku cyklu mialam sluz juz taki zadziutki taki ciągnacy sie i jak stalam sobie w empiku i nagle mialam takie chlupjak normalnie okres leci, szybko jak doszlam do domu zagladam a tam bialutki przezroczysty sluz... ktory to jest moment cyklu kiedy tak sie dzieje
bo nie wiem
![]()
WitajCzesc dziewczynki:-)ja nie mam zadnych watpliwosci co do tego ze pragne dziecka i w swoim zyciu wychowalam paru bobaskow tylko nie moich,staramy sie ponad 5 miesiacy i narazie nic.pozdrwaiam:-)
Ja brałam duphaston. Czasem lekarze dają go bez badania poziomu progesteronu tak na wszelki wypadek. Są różne opinie czy brać przed owulacją czy już po, niektórzy uważają że może hamować owulację.Dziewczyny duzo piszecie na temat tego duphastonu. Jestem ciekawa kto z was bral te tabletki, na co dokladnie i jak dlugo. Napiszcie mi kazda, ktora miala z tym lekiem doczynienia PLISSS;-)Dziekuje.....

A co do Egiptu to też nie ja............... ale bardzo bym chciała tylko Katarzynka mówił, ze nie ma juz miejsca w walizce.
jeszcze nie wiem czy pojedziemy..jak będzie fasolka to pewnie nie, a pewnie fasolki nie będzie więc zawsze szanse są. Chciałabym wybrac się w rejs po Nilu...moze jeszcze jakieś miejsce sie znajdzie
jeszcze nie wiem czy pojedziemy..jak będzie fasolka to pewnie nie, a pewnie fasolki nie będzie więc zawsze szanse są. Chciałabym wybrac się w rejs po Nilu...
witam dziewuszki, ja tez tylko na chwile. Jade dziś na wyprzedażemoze cos upoluje jeszcze
Zycze powodzenia w testowaniu, mam nadzieje,ze @ juz nie przyjdzie
no poko co nie przylazla ta wstreciucha....ale wiecie jak to jest....takze nie napalam sie nie potrzebnie bo pewie przylezie wieczorkiem albo jutro rano..KINGA85 a jak u Ciebie z @?milego dzionka!

no ale niestety w czwartek test powtorzyłam rano i....

jedna kreska, potem jeszcze jeden i jedna kreska...potem kilka dni dziwnie plamiłam i po 4 dniach dostałam najbardziej bolesny okres w zyciu.....
A i mam pytanie - widzialam jeszcze inny watek na starajace sie 2009...ale rozumiem ze my stare bywalczynie jestesmy tylko tutaj, tak??? czy na mamusie staraczki w 2009 roklu tez mam zagladac? jak wy robicie????
Witam:-):-):-)
Pamietacie mnie jeszcze?
Jeśli chodzi o mnie...moje testowanie wigilijne zakonczylo się niespaniem od polowy nocy i stchórzeniem rano... @ się nie zjawila, ale ja się bałam testować...wieczorem jednak siknełam tescik i były II....(testowałam 2 dni po spodziewanej) jedna krecha była trochę słabsza, ale wyraźna...więc możecie sobie wyobrazić moja radosć...no ale niestety w czwartek test powtorzyłam rano i....
jedna kreska, potem jeszcze jeden i jedna kreska...potem kilka dni dziwnie plamiłam i po 4 dniach dostałam najbardziej bolesny okres w zyciu....