reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zjadłam kanapke i tak troche jakby mi lepiej...pewnie to ta pogoda co niedawno na południu była..wczoraj do nas przyszedł deszcz, czarne chmury....brzydko jest :(

To dobrze Agnezzz!Tzreba jesc!:)
a teraz powiedzcie mi jak wstawic te swirdaki na dole!!!!!!!!!
Ciemna masa ze mnie! Kombinuje i nic! Wielie nic!

Jeju tylko się dziewczyny nie pochorujcie... JA CHCĘ BYĆ CIOCIĄ INTERNETOWĄ !!! ;D
Właśnie obiadek przygotowuję i cały czas tu zaglądam... zresztą jak siadam przed kompa to tylko po to żeby tu do Was zajrzeć i coś skrobnąć, np. co u mnie itp ;D
Zaraz zabieram się za mycie okien choć w łebku coraz bardziej mi się kręci :/ No ale ładna dziś u nas pogoda więc muszę, bo firany wyprane (no i płyn wczoraj kupiłam - do okien ;D tym razem napewno nie braknie ;D )
No więc ja zabieram się już do roboty... tylko obiadzik skończę :)
PS BRAWO DORKA :D

Ja też sie kiepsko czuję od wczoraj- brak apetytu głównie i mam wkurza. Ale jestem poziębiona,więc same widzicie-katar i lekki kaszelek. Łykajcie witaminki. pozdrawiam i życzę miłego wieczorku

No jak ja się wkurzyłam... :mad:
Wyobraźcie sobie : piękna pogoda Doduśka idzie myć okna... myje... myje... umyła... zamyka ostatnie okna i co... ?? DESZCZ JAK CHOLEWCIA !!! tak mi ślicznie obmył okna że prawie mnie krew zalała ;) a zero chmurek... a później jak wieszałam firany to takie słoneczko przyświeciło w te moje "pokropione" okienka... że aż miło było patrzeć :mad:
Aaale jutro przejadę szmatką tylko szyby (bo dziś w nocy ponoć burza ma być :( ) i będą znów pięęęknie lśniące :)
Izabelka grzaniec napewno postawi Cię na nóżki :) A jak nie lubisz piwka, to polecam herbatkę mailinową :) no coś pysznego :) Wracaj szybciutko do zdrowia :) Cmok

Hej Doda :D z grzańcem to bardzo dobry pomysł ;) uwielbiam i mam zamiar wysłać meżulka do sklepu. A co!
Normalnie zazdroszcze Ci chęci do czyszczenia okien-nie znoszę ,a już na pewno nie przecierałabym po deszczu ;D dużo słoneczka na jutro zyczę

reklama
Dziewczynki, dbajcie o siebie, zdrowie najważniejsze. Ja właśnie wróciłam ze szpitala, dostałam krwotoku, chyba z przedźwigania- dźwigałam czterolatki, a biorę zastrzyki w brzuch, a właściwie w jajniki i niewesoło się ta moja bezmyślność skończyła :( Teraz na L4 do końca nast tyg się zbieram do kupy sama ze sobą.

Dużo zdrówka życzę :)

Do góry