Zajączek81
Fanka BB :)
Słuchajcie...Z mojego HSG jednak nici w tym cyklu

Dodzwoniłam się w końcu do szpitala...
Od początku... Zadzwoniłam odebrała pani (baaaardzo miła swoją drogą - o dziwo) spytała który dc, i powiedziała że niestety teraz nie można gdyż mają zamknięte od 1 do 15. 06. nie dopytywałam why...

ALe powiedziała mi poza ty, że:
1. Skierowanie mi nie przepada
2. CRP mam zrobic dopiero później w nast. cyklu
3. Mam zadzwonić na pocz. następnego cyklu, to powie mi wszystko co i jak, jak się przygotować i co zabrać...
4, Spytałam co z tym wymazem powiedziała że u nich nie wymagają...od tego jest właśnie CRP!!! DLATEGO MAM je zrobić dopiero później.
5. Nic nie muszę płacić (bo się zastanawiałam już nad ty)
i najważniejsze - doszłam do wniosku że jednak ta ginka wiedziała co mówi i nie jest niedouczona (jak ją nazywałam);-);-);-)
To tyle..
Aha - w związku z powyższym jest nadzieja że M. wróci natenczas

Dodzwoniłam się w końcu do szpitala...
Od początku... Zadzwoniłam odebrała pani (baaaardzo miła swoją drogą - o dziwo) spytała który dc, i powiedziała że niestety teraz nie można gdyż mają zamknięte od 1 do 15. 06. nie dopytywałam why...
ALe powiedziała mi poza ty, że:
1. Skierowanie mi nie przepada
2. CRP mam zrobic dopiero później w nast. cyklu
3. Mam zadzwonić na pocz. następnego cyklu, to powie mi wszystko co i jak, jak się przygotować i co zabrać...
4, Spytałam co z tym wymazem powiedziała że u nich nie wymagają...od tego jest właśnie CRP!!! DLATEGO MAM je zrobić dopiero później.
5. Nic nie muszę płacić (bo się zastanawiałam już nad ty)
i najważniejsze - doszłam do wniosku że jednak ta ginka wiedziała co mówi i nie jest niedouczona (jak ją nazywałam);-);-);-)
To tyle..
Aha - w związku z powyższym jest nadzieja że M. wróci natenczas

Ostatnia edycja: