Myślisz ze to przez leki ten śluz? Koleżanka jak miała wodnisty to okazało się ze jest w ciąży [emoji16]
właśnie nie mam pojęcia przez to że to pierwszy cykl z tymi lekami .. powiedziałam sobie że test najszybciej w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Myślisz ze to przez leki ten śluz? Koleżanka jak miała wodnisty to okazało się ze jest w ciąży [emoji16]
właśnie nie mam pojęcia przez to że to pierwszy cykl z tymi lekami .. powiedziałam sobie że test najszybciej w poniedziałek![]()
Ja dostałam normalnie okres, dzien przed chyba odstawilam jak się okazało że na teście jedna kreska.Ja od 5 dc przez 5 dni po 1 tabl. biorę CLO , a od 16dc przez 10 dni Duphaston ( to mój pierwszy cykl z lekami )
Wczoraj brałam ostatnią tabletkę dup. i teraz czekam na miesiączkę albo na cud![]()
A jak u was dziewczyny z duphastonem , po jakim czasie dostajecie miesiączkę od odstawienia ?
Trzymam za was kciuki Ja jeszcze tydzień do @ ale nie robię żadnych nadziei cykl bez obserwacji nawet nie wiem czy trafiłam w te dni czy nie, przytulanki były wtedy kiedy była na to ochota a nie na zawołanie pod koniec marca mam wizytę u specjalisty może on coś pomoże.
DokładniePowiem tak brałam olej z wiesiołka przez dwa cykle. Oczywiście śluz się poprawił ale przy drugim cyklu zaraz po @ czyli teraz mam to aż nad to i cały czas wchodzę w wkladkach. Dlatego na ten cykl już to nie biorę bo za dużo to jest. Ale tal właśnie miałam przez ostatnie 3 miesiące przed ciąża. Więcej wysiłku i jego jeszcze więcej.
Obecnie tylko biorę acard i prenatal uno.
Teraz czekam na która miała przyjść 8 marca ale jeszcze jej nie ma. W ciąży nie jestem ponieważ mojego M nie ma od miesiąca. Ale możliwe że przyjdzie spóźniona bo luty był krótszy.
Dupka w życiu chyba z kilka razy brałam. Raz na torbiel raz na podtrzymanie ciąży i w grudnia na wywołanie @.
Coraz więcej tutaj dziewczyn co mi bardzo się podoba. Bo gdy po stracie tutaj trafiłam byłam tylko ja i @Lusia125 i tylko we dwie pisaliśmy a teraz nas więcej
Powiem tak brałam olej z wiesiołka przez dwa cykle. Oczywiście śluz się poprawił ale przy drugim cyklu zaraz po @ czyli teraz mam to aż nad to i cały czas wchodzę w wkladkach. Dlatego na ten cykl już to nie biorę bo za dużo to jest. Ale tal właśnie miałam przez ostatnie 3 miesiące przed ciąża. Więcej wysiłku i jego jeszcze więcej.
Obecnie tylko biorę acard i prenatal uno.
Teraz czekam na która miała przyjść 8 marca ale jeszcze jej nie ma. W ciąży nie jestem ponieważ mojego M nie ma od miesiąca. Ale możliwe że przyjdzie spóźniona bo luty był krótszy.
Dupka w życiu chyba z kilka razy brałam. Raz na torbiel raz na podtrzymanie ciąży i w grudnia na wywołanie @.
Coraz więcej tutaj dziewczyn co mi bardzo się podoba. Bo gdy po stracie tutaj trafiłam byłam tylko ja i @Lusia125 i tylko we dwie pisaliśmy a teraz nas więcej
CześćJa się staram z clostilbegytem i nie mogę się doczekać. Jakby co to chętnie pogadam
![]()
Ja miałam hsg i usg. Clo biorę od 2 dc przez 5 dni. Dziś zaczęłam 2 cykl z CLO oby szczęśliwy. PozdrawiamJakie miałaś badania? I od którego dnia cyklu przyjmujesz?