Monika231
Zaangażowana w BB
Mam podobnie 3 dc, wyniki ok a tutaj dalej nicMnie dopada zwątpienie ... ze wszystko ok a nic nie wychodzi
 byłam wcziraj u gin, zaczęłam 4 cykl z cło + estrofem + bemfola x2 zastrzyki i ovitrelle, wizyta 140 zl+apteka 441 zł, przeraża mnie to jak długo i ile Jeszce pieniędzy i leków mam wybrać
 byłam wcziraj u gin, zaczęłam 4 cykl z cło + estrofem + bemfola x2 zastrzyki i ovitrelle, wizyta 140 zl+apteka 441 zł, przeraża mnie to jak długo i ile Jeszce pieniędzy i leków mam wybrać  ehhhh słabszy dzień mam
 ehhhh słabszy dzień mam  powodzenia dla was dziewczyny
 powodzenia dla was dziewczyny 

zabiła mnie cena AMH -180 zł
 zabiła mnie cena AMH -180 zł  No i tak takie tsh, progesteron to możesz poprosić rodzinnego. I to by było na tyle.... Nawet wymazy powinny być na NFZ..... Bo przecież bakteria w szyjce to nasze zdrowie.... A nawet z tym jest problem na kasę chorych.... Bo to trzeba do lekarza ginekologa na kasę chorych ... A czekaj na takiego miesiącami. ..... Nie no dramat. Dramat. Inseminacja i invitro tak samo...
 No i tak takie tsh, progesteron to możesz poprosić rodzinnego. I to by było na tyle.... Nawet wymazy powinny być na NFZ..... Bo przecież bakteria w szyjce to nasze zdrowie.... A nawet z tym jest problem na kasę chorych.... Bo to trzeba do lekarza ginekologa na kasę chorych ... A czekaj na takiego miesiącami. ..... Nie no dramat. Dramat. Inseminacja i invitro tak samo... u mnie właśnie wczoraj owu była, ale nie robię sobie nadzieji. Gin mnie przestymulowal pęcherzyk 26mm
 u mnie właśnie wczoraj owu była, ale nie robię sobie nadzieji. Gin mnie przestymulowal pęcherzyk 26mm