reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja powinnam dostac @ wczoraj.. 4 dni mialam plamienia (srandard u mnie).. wczoraj powinna byc dala kulminacyjna ale plamienia ustaly.. wieczorem zaczal bolec brzuch.. rano odrobina plamienia a brzuch napiernicza jak by mial wybuchnac zaraz.. z bólu az mi niedobrze.. czekam na @ bo testowac tez sie boje.. i jakos tak odkad boli nie widze sensu :(
Cześć dziewczyny! Dzisiaj środa, @ nadal brak a temp 37.05... mam takiego stracha że nie odwazylam się zrobić testu. Boję się że zobaczę 1 kreskę. Brzuch mnie lekko pobolewa od czasu do czasu. Czasami coś zakłuje. Ciagle mam to wrazenie mokrości, że @ już przyszła. Idę do łazienki a tam nic. Może po prostu wszystko się przesunelo ? :(

reklama
Dziewczyny jak to u Was jest z kluciem jajnika ? Miewacie takie dolegliwości? Za 7 dni @ Dziś 3 dzień jak kluja jajniki głównie lewy [emoji33] i do tego te brązowe plemienia. Nie zauważam żadnej krwi... boję się że to jakiś torbiel

Ja tak, w tym miesiącu też w tym czasie miałam podobne kłucia. Ale z tego co czytałam to jedne mają tak i jest potem ciąża a drugie na @ więc ciężka sprawa z tymi jajnikami. Najlepiej zaczekaj do terminu @!

Ja powinnam dostac @ wczoraj.. 4 dni mialam plamienia (srandard u mnie).. wczoraj powinna byc dala kulminacyjna ale plamienia ustaly.. wieczorem zaczal bolec brzuch.. rano odrobina plamienia a brzuch napiernicza jak by mial wybuchnac zaraz.. z bólu az mi niedobrze.. czekam na @ bo testowac tez sie boje.. i jakos tak odkad boli nie widze sensu :(

Ciężko powiedzieć dlaczego tak to wygląda. Poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz co się stanie. Ja to mam czasami taki napięty jakby miała mi skóra pęknąć!

Cześć dziewczyny! Dzisiaj środa, @ nadal brak a temp 37.05... mam takiego stracha że nie odwazylam się zrobić testu. Boję się że zobaczę 1 kreskę. Brzuch mnie lekko pobolewa od czasu do czasu. Czasami coś zakłuje. Ciagle mam to wrazenie mokrości, że @ już przyszła. Idę do łazienki a tam nic. Może po prostu wszystko się przesunelo ? :(
A temp mierzysz od 1dc aż do dzisiaj?

Dziewczyny jak to u Was jest z kluciem jajnika ? Miewacie takie dolegliwości? Za 7 dni @ Dziś 3 dzień jak kluja jajniki głównie lewy [emoji33] i do tego te brązowe plemienia. Nie zauważam żadnej krwi... boję się że to jakiś torbiel
Kochana ja czułam straszny ból prawego jajnika 2 i 3dc później było ok i od przed wczoraj pobolewaja raz mocniej raz słabiej i raz jeden raz drugi. To jest mój pierwszy cykl z odczuwaniem jajników

Wcześniej nigdy nie odczuwalam jajników i żadnych objawów przed @ ani w jej trakcie.

Kochana też tak mam. Uczucie mokrosci idę do ubikacji z myślą że pewnie ta małpa przyszła A tu nic nawet śluzu różowego nie ma. Bo ja plamien przed okresem nigdy nie miałam.

reklama
Do góry