Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak jak ja Twój :-) widzę ,ze w tym miesiącu bardziej się przylożyłaś do mierzeniaMartilla dzięki :-) Widzę u Ciebie dużą różnicę w porównaniu z poprzednim miesiącem - coś mi tu pachnie fasolką. :-) A Twój wykres jestem w stanie ocenić bardziej obiektywnie niż swójPowodzenia!

a teraz to mierzę kilka razy dziennie - mam wysoką, więc po prostu poprawia mi to nastrój ;-) jak zacznie spadać, to pewnie przestanę
techniki przetrwania ;-)
dobra, spadam, bo już nic mądrzejszego dziś nie powiem 
Emma przyznam, że moje wykresy bywają "trudne". Ogólnie zaobserwowałam pewną tendencję, ale przede wszystkim muszę się zapytać gina, dlaczego testy owulacyjne wychodzą mi przez ok. 5 dni??? Jeden wyklucza drugim w takim razieEwcia Twój wykres to dopiero jest zagwostka, z tym pozytywnym testem owu w 18dc (mówiącym że owu będzie za 24-36h) i śluzem płodnym w 19 i 21dc- jest na razie nieinterpretowalny. na szczęście przy staraniach jest to tak ważne jak przy odkładaniu :-)
A poza tym chciałabym mieć takie piękne skoki po owulacji - czyli jednego dnia tempka niziutko i następnego dnia wysoko - a u mnie wszystko idzie tak powoooli do góry - tendencja jest, ale o prawdziwym skoku trudno mówić