reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
W zasadzie niewiele- trzeba badać i tyle.

Mówił od początku, ze będą problemy

Od 10 lat mam problemy hormonalne, do tego szyjka krzywa z wielką gólą, M ma problemy z potencją itd. Nie chce mi sie nawet pisać

W następnym cyklu będę latać na monitoring, a potem pewnie dalsze badania ................

pamiętam,że ty pisałaś o tym..przepraszam,ale poprostu zapomniałam....to może mogłabyś pomysleć,żeby temu w jakiś medyczny sposób pomóc...nie mam na mysli leków.?

To może potestujesz ze mną i z biedroneczką :-)

Ja tez z Wami i Marzi;-)

dziewczyny ja wstaje do pracy o 5.30 a mam na 7.30. W dodatku muszę jeszcze małą ściągnąć z łóżka , to wcale masakra, bo ona zawsze krzyczy, ze chce spać. I tak od poniedziałku do piątku. Aż się boję zimy, bo w ciąży to dopiero będzie masakra.

Wczoraj molestowałam M. (ale nie sexualnie ;-)) tak trochę go zagadałam na temat ślubu. Podstępem go wzięłam, bo powiedziałam, ze dzieciątko będzie moje nazwisko nosić :rofl2: I stanęło na tym, ze jak urodzę to dopiero wszystko będziemy obmyślać. W końcu muszę trochę uporządkować to nasze zycie ;-)

A czemu Twoje nazwisko a nie M?

Pati wszystkiego naj, naj no i coreczki oczywiscie:tak:

A czemu Twoje nazwisko a nie M?

My oboje jesteśmy po przejściach, mamy trochę pogmatwane życie i to nazwisko było malutkim szantażykiem :rofl2: żeby pomyśleć o uporządkowaniu naszego życia, tak formalnie, bo teraz to jak na wariackich papierach. W dodatku M. pracuje przy cięzkim sprzęcie i każdego dnia boje si eo niego, a teraz w dodatku kiedy dojdzie maluszek, to wogóle strach, że mogę kiedyś zostać na lodzie. O kurcze zabrzmiało, jakby mi o kasę M. chodziło :sorry:

pamiętam,że ty pisałaś o tym..przepraszam,ale poprostu zapomniałam....to może mogłabyś pomysleć,żeby temu w jakiś medyczny sposób pomóc...nie mam na mysli leków.?

Myślę, myślę ale nie jestem lekarzem, będę 6 października u lekarza to zabaczymy co powie.

Mam nadzieję, że jakoś nam pomoże.....................

Błagam!!!!

Mam dziś jakiś gorszy dzień, więc przepraszam za mój humorek, pewnie jutro @ dostanę i pojutrze znów z nowymi siłami wejdę w nowy cykl;-)

Iwcia ja mam dzien wolny i zamiast zajac sie ukladaniem ciuchow na polkach to caly czas siedze przed kompem;-), dobrze ze moj T tego nie widzi bo by powiedzial ze zwariowalam i ze za duzo o tym mysle, przy nim udaje oaze spokoju;-)

reklama
My oboje jesteśmy po przejściach, mamy trochę pogmatwane życie i to nazwisko było malutkim szantażykiem :rofl2: żeby pomyśleć o uporządkowaniu naszego życia, tak formalnie, bo teraz to jak na wariackich papierach. W dodatku M. pracuje przy cięzkim sprzęcie i każdego dnia boje si eo niego, a teraz w dodatku kiedy dojdzie maluszek, to wogóle strach, że mogę kiedyś zostać na lodzie. O kurcze zabrzmiało, jakby mi o kasę M. chodziło :sorry:

Nie spoko pytam bo my slubu tez nie mamy i jakos nam to wcale nie przeszkadza moze kiedys na stare lata:rofl2:

Ja zaraz padne:sorry: mega katar gardlo i jakas taka oslabiona jestem maluszek tez chory:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry