Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
La Belly - pasy ciążowe dla przyszłej mamy
zobaczcie jakie fajne tutaj w Londynie takich nie widzialam;-)
Może to nie jest czekoladka, ale pomaga!!!
Pij, pij dzieciaku nie jest takie złe!![]()
ale dzis juz nie mam ani smaku ani wechu wiec jest ok;-)ej chorowitki, trzymajcie się zdrowo!!
My wzięliśmy cywilny jak byłam w ciąży z małą... 'żeby dziecko miało porządek w papierach', więc doskonale rozumiem 'podstęp' skorpioniczki;-)
Mleko z czosnkiem - mniam... tylko potem ten oddech
ale czego się nie robi dla zdrowia;-)
A tak w ogóle to ja też klikam zamiast pracować, wywalą mnie jak nic![]()

to kiedy testujemy w niedzielę czy w poniedziałek???:-) ja już się nie mogę doczekać!!!!
Kochane a wiecie co... ja mam na piatek umówione usg (bo to jeszcze w ramach sprawdzenia tych bolących po wypoczynku nad morzem jajników... choć z badań nic strasznego nie wyszło...), ale chyba jak dostanę @ to nie pódę, bo gdzie w takim stanie, nie? niby to będzie 25 dc, ale w zesżłym cyklu właśnie tego dnia dostałam...
jak wytrzymam
La Belly - pasy ciążowe dla przyszłej mamy
zobaczcie jakie fajne tutaj w Londynie takich nie widzialam;-)
Jak to fajnie wygląda...świetny pomysł :-)

No nie wiem ja powinnam @ dostac w sobote to mysle ze jak nie przylezie to testuje w poniedzialekjak wytrzymam
![]()
Chciałam sobie zapisać ten link w ulubionych tak oddruchowo ... dobrze że się opamiętałam bo jestem w pracy i jeszcze ktoś podpatrzy co ja tam mam ;-/ ... i zaraz ploty się zaczną![]()

Super pomysł z tymi pasami wiec wysłałam sobie link z poczty słuzbowej na prywatną![]()