Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Ale u mnie z tym śluzem to jest tak że ja dopiero coś czuję w okolicach 11dc i przed @ a tak to kiepsko...
no ja też tak kiepsko czuję ten śluz... raczej dopiero podczas przytulanka...;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale u mnie z tym śluzem to jest tak że ja dopiero coś czuję w okolicach 11dc i przed @ a tak to kiepsko...
Ale u mnie z tym śluzem to jest tak że ja dopiero coś czuję w okolicach 11dc i przed @ a tak to kiepsko...[/QUOTE]Tylko pamietaj, że same temperaturki bez objawów śluzu to za mało, by wszystko ocenić!!!

iwcia możesz też brać zamiennie olej z wiesiołka, tylko z nim jest taki problem, że możesz go przyjmować maxymalnie do owulacji bo ma działanie spazmatyczne.
...hm....czyli to że iwcia (no i ja) nie odczuwamy sluzu na zewnatrz caly cykl moze miec wplyw na (nie)plodnosc? Ja uznalam to za normalne, zwlaszcza ze endo w macicy mam prawidlowe...

...hm....czyli to że iwcia (no i ja) nie odczuwamy sluzu na zewnatrz caly cykl moze miec wplyw na (nie)plodnosc? Ja uznalam to za normalne, zwlaszcza ze endo w macicy mam prawidlowe...
ja sluz przed owu mam jak najbardziej prawidlowy - tylko zastanawia mnie jego ilosc - czy jego rzeczywiscie musi byc tyle ze mamy go czuc na zewnatrz? mi sie wydaje ze nie.... Przeciez caly miesiac trzeba byloby chodzic z wkladkami![]()
no ale to raczej nie jest norma dla kobiet (??)

Niestety, ale ma duże znaczenie jakość śluzu, bo to środowisko w którym pare godzin lub nawet dni mają przeżyć chłopaki, jeśli jego jakość lub ilość jest kiepska, to żołnierze żyja krócej lub nawet od razu padają.
Ja też miałam bardzo kiepściutko ze śluzem dlatego od ponad 7 miesiecy jem albo wiesiołka albo olej z lnu.
A po za tym olej z lnu zawiela kwasy omega 3 i 6 które są super wskazane dla ewentualnej fasolki, ale również dla kobiety!!!!

nie no wiadomo, ze to środowisko życia dla żołnierzy... wiec musi być dobre..., ale mniejsza iliśc śluzu to i tak nie jest taki problem jak np. brak owulacji, nie?
a dlaczego tego wiesołka tylko do jajeczkowania?![]()