reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej hejj troszke mnie nie było ale nie mogłam bo byłam skupiona na starankach o córcię:tak:;-):-) teraz czekamy na rezultaty z mezem. jestem tuz przed owu. tempka nisko jak narazie. czekam na skok do gory niebawem.

Pozdrawiam was!!!:happy:

reklama
Witam wszystkich
Kusska przykro mi z powodu @, ale mocno trzymam kciuki za to by ten cykl byl ostatni:-):tak:
Noukie WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ Z OKAZJI URODZIN, NO I TEGO NAJLEPSZEGO PREZENTU CI ŻYCZE - FASOLKI!!!!
A co do checi przed to ja czasami tez miewam roznie:tak::-D:-)

A ja chyba dzis za dlugo przy kompie nie posiedze bo mam nie przemeczac oczu, caly dzien w cos nie od rana zakraplam. Przynajmniej juz nie sa takie przekrwione jak wczoraj

dobra, poszperałam w necie i ten mój śluz, to chyba najzwyklejszy niepłodny... to tak w ramach odpowiedzi na moje własne pytanie powyżej ;-)

Co do niechęci 'przed' to często przy tabsach tak miałam, a potem okazywało się, że było bardzo fajnie... po prostu czasem trudniej się 'wczuć' w klimat :sorry:

z opisu wychodzi ze to sluz nieplodny.

Noukie 100 lat!! no i spełnienia marzeń a zwłaszcza tego jednego o fasolce:-)

a we mnie jakies sily wstapily i wzielam sie za przemeblowanie i wielkie sprzatanie przy okazji hehe. jeszcze przed ciaza nie bylo miesiaca zebym czegos nie poprzestawiala w domu az mi maz poprzykrecal wszystko do sciany. a teraz znowu zaczelam. juz zapomnialam jakie to jest uspokajajace hehe:-) od raz mi lepiej.
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA. JESTESCIE NIEZASTAPIONE!!:tak:

TESTUJĄCE:

rudka - 20 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Hope33
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie
Marzi55 - 3 cykl
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska - 9 cykl
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793 - 8 cykl
Anulin
biedroneczka1980
rudka - 3 cykl
maćku - 3 cykl

UAKTUALNIONA LISTA

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam trochę roboty, więc znikłam na dłuższą chwilkę... ale jestem...:-)

NOUKIE, wszystkiego naj naj naj = po prostu Fasolinki!!!!!!;-)

Kusska, dzięki za uzupełnianie listy... jakoś ostatnio troche to zaniedbałam... ale widzę, że trzymasz rękę na pulsie...:happy:

A co do badań męzów/partnerów, itp. to pomimo wczorajszej kłótni, mój M. powiedział, ze jak tylko stwierdzę, ze powinien iść się przebadać to On pójdzie... myślę, że po 6 cyklach tak zrobimy...:crazy: oby nie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry