Marzi55
Chcę być Mamą 2011
no mialam cykl 41 dni wiec to raczej nie polowa byla. a normalnie mam 33dniowe cykle
O Matko, to jest dopiero szaleństwo!!!!;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mialam cykl 41 dni wiec to raczej nie polowa byla. a normalnie mam 33dniowe cykle
oj jest!! chcialabym zeby ten byl juz normalny bote dodatkowe kilka dni to czlowieka z rownowagi wyprowadzaja. kurde zachlapalam sobie kompa bo jestem w trakcie robienia plackow ziemniacznych![]()
mniam... uwielbiam placki ziemniaczane...:-)

mhmm ja tezzz:-) a jeszcze z gulaszem i surowkami ohhh! kiedys w podrózy jadlam "placka po węgiersku" na stacji benzynowej grosar i zakochalam sie w nich sa super. od kilku lat probuje je podrobic w domu ale nie mam szans, nawet sie nie zblizylam do idealu hehe
No to apetytu narobiłyście na te placki ziemniaczane
Ach normalnie szok i te po wegiersku z gulaszem z papryka mniam![]()

oj tak az chyba namowie mojego by jutro w warzywniaku kupil papryke, ja tak uwielbiam. Moj tata robil wspaniale placki po wegiersku, dobry kucharz z niego byl
Do gulaszuA paprykę biedroneczka dodajesz do placków czy do gulaszu... bo zgłupiałam..;-)
pokrojona w paseczki a do tego jeszce doprawiam ostra papryczka by byl lekko pikantny