Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja całą ciążę bardzo bałam się o to czy wszystko zakończy się pomyślnie, ale w końcu się udało Ja też mogę i chętnie podróżuję z synem, ale jak urodzę dziecko to wiadomo że z niemowlakiem nie udam się w podróż za granicę samolotemp.s. u nas plan jest taki ze jezdzimy mimo dzieci ale latwiej chyba powiedziec niz zrobic bo zalezy od dziecka.wprawdzie znajomi lataja na druga czesc swiata ale chyba nie zawsze tak latwo
niebawem widzę testujesz, powodzenia6miesieczne no to jeszcze ewentualnie można pomysleć nad podróżą... chociaż ja bym nie zaryzykowała, a jak już to byłoby to miejsce znane i sprawdzone już dla nas. Na Teneryfie jest spokojnie miło bezpiecznie... można tam z dziećmi polecieć sobieA jeśli chodzi to wyjazdy z dziećmi jak najbardziej, my preferujemy
Nasza mała była z nami na Dominikanie jak miała niecałe 6 m-cy, potem Egipt i Teneryfa, bez najmniejszych problemów. Liczy się samozaparcie rodziców, a wypocząć naprawdę można przy dziecku... ono zresztą też wypoczywa![]()

ps, tempka w dół, ale to i tak za wcześnie na spadek przed @, a ja niewiele spałam, więc może zakłócona...

ps, tempka w dół, ale to i tak za wcześnie na spadek przed @, a ja niewiele spałam, więc może zakłócona...
czesc wszystkim!! ja to sie zjawiam raz dziennie i czytam 3 ostatnie strony bo nie mam czasu na calosc sorryniestety nie jestem na bierząco:-( dzis znowu zapowiada sie intensywny dzien.
zielona wampirzyca tempka faktycznie spadla ale jesli byla zaklocona no nic strasznego. czekamy na te wyniki bety;-) no i mocno trzymam kciuki.
u mnie 7dc, koniec @ i ochota na przytulanka bardzo duza hehe. ciekawe jaki bedzie ten cykl, mam nadzieje ze nie taki dlugi jak ostatni![]()