biedroneczka1980
Fanka BB :)
a ciasto juz gotowe, pachnie w calym domu cynamonem

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ha, ha a ty tak daleko!!!a ciasto juz gotowe, pachnie w calym domu cynamonem![]()

nie no teraz to zbaraniałamnigdy Was nie nadrobię...
Martilla u Ciebie pierwsza wyższa to ewentualnie dopiero 20dc, ta z 19dc nie jest wyższa od przedwzrostowej szóstki, w którą wchodzi tempka z 13dc. ale wg mnie owu w ogóle mogło jeszcze nie być, nie widać jeszcze wyraźnego skoku, musisz poczekać na jutrzejszą tempkę żeby zobaczyć czy to już wyższy poziom czy jeszcze niższy.
jeśli pierwszą wyższą okaże się 20dc to masz loterię- bo jeśli owu była 3 dni przed skokiem, znaczyw 17dc to seks w 19dc był za późno. ale tego nie wiesz na pewno, więc zostaje nadzieja :-)
trudno co ma być to będzie... dziękuję Ci za wypowiedz:* ale mów co tam u Ciebie? wpadasz na chwile, komu możesz to odpowiesz , a o sobie nic nie mówisz! raz raz spowiadaj się tu szybko !:-)trzymam kciuki dalej!!! druga ciąża nie musi być taka sama jak pierwsza! ile kobiet w ciąży tyle przypadków! także jak się nie rozkręci nic z tych plamień to szoruj na bete!przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(
Jeszcze tryskam optymizmem maz tez podtrzymuje mnei na duchu tak samo jak Wy ( na szczescie ) inaczej to chyba bym sie wykonczylaRen - nie dołuj sie tą I kreską, bo agapas jest najlepszym przykładem, że na test pozytywny czasem długo trzeba czekać - mimo, ze fasolka jest :-)
Póki @ nie ma to szansa zawsze jest!!!
A jak to bylo z Agapas bo neistety wtedy nei mialam jak czytac i nie wiem co i jak??A to fajowo, w takim razie czekamy na efekty ;-)Ren w wakacje zrobilam troche zdjatek w plenerze w moich rodzinnych stronach (tzn Radom i okolice), i dzis wpadlo mi w oko zdjatko z takim fajnym stawkiem z liliami:-)
Przedewszystkim poczekaj do terminu @ oby nei przyszla ;-)a mnie już korci żeby testować chociaż w tym cyklu chyba nie ma większego sensu...
Sliczny widokkkk :-)
ale ogolem sie ciesze bo bardzo ladne wybralismy oprawki no i zawsze szukam plusow kazdej sytuacji, wiec dobrze ze nei musze na co dzien nosic ;-)