Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze mna sytacja byla jeszcze "ciekawsza". Ja pracuje w szkole w jednej wsi a moj M. w fabryce wraz z wieloma osobami z tej wsi. I ktos puscil plote, ze jestem w ciazy i od wrzesnia nie wracam do pracy. I wszyscy mojemu M gratulowali!!! A do mnie dzwonili pytac, czy to prawda!Ja też jestem rok po ślubie... :-) Denerwują mnie tylko pytania ludzi.. kiedy będzie dziecko?? czy juz cos jest ?? itp... Jak można byc tak upierdliwym... przecież jak będę w ciązy to powiemy albo będzie widać... grrr
Mi tez sie bardzo podobaja Twoje prace!No np cos takiego Jagodko, ale tych dwoch prac nie mam juz w domu poszly na prezenty

No noNo np cos takiego Jagodko, ale tych dwoch prac nie mam juz w domu poszly na prezenty
biedroneczko, to ja już widzę pokoik twojego maleństwa!
Trzymam kciuki zeby dobrze bylo!!!przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(