• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Czesc Wam ja tylko przelotem musze szybko obiadek upichcic bo zaraz wroci maz i lecimy sprawy zalatwiac.
No wiec niestety wynik negativ jedna wielka krecha :-( moj P stwierdzil ze test napewno byl jakis felerny i juz :-p chyba bardziej posmutnial rano niz ja.
Plamien czy @ dalej brak i mam nadzieje (jeszcze), ze juz nie przyjdzie wstretna jedna a kysz ,a kysz
Trzymajcie sie cieplutko mam nadzieje, ze pozostale testujace podziela sie dobrymi wiesciami a szczegolnie Zielona ;-) Trzymam kciuki za Nas wszystkie :-)

Tez tak mysle dlatego poczekamy do niedzieli bo w sobote i tak jedziemy do szczecina na sklepy i ja na rozdanie dyplomow wiec nei bedzie czasu na nic innego i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ;-) pojawie sie pozniej jak juz pozalatwiamy wszystko pozdrawiam:tak:

U mnie to tez roznie bywa z podrozami.W tyle miejsc chcialabym pojechac ale poniewaz rodzice daleko mieszkaja to ich tez chce odwiedzic a az tylu dni wakacyjnych nie mam i czesto musze wybierac albo to albo tamto.Dlatego czesto jezdze do polski.Poza tym planujemy kupic dom wiec juz pewnie nie bede mogla pozwolic sobie na czeste i dalekie podroze no ale jak mi sie jedna do roku uda to bede sie cieszyc bo conajmniej raz do pl tez musze

U mnie ten sam dylemat:sorry:

Cześć dziewczyny!!
Zaspałam dziś ;-( i nie zdąrzyłam testu zrobić. Zrobię wieczorkiem albo jutro rano! @ się nie pojawiła chociaz dziś powinna... Trochę boli mnie brzuch!! U mnie zawsze jak w szwajcarskim zegarku się pojawia rano!!!
Temperatura na tym samym poziomie całyc zas 37,05!!
Sa jeszcze szanse ale jakoś nie mam dobrego przeczucia!!
Zobaczymy co będzie!!
Ciekawe jak Ren i zielona ??? - nie dały jeszcze znać....mozę też zaspały....hihi:-)
Trzymam za nie kciuki))) mocno

No to czekamy jutro:tak:

u mnie na teście jest druga kreska, mocniejsza niż wczoraj, ale ja i tak proszę bez gratulacji itp, dopuki nie zamieszczę tu wyniku hcg z krwi, albo usg bombelka...na hcg dzisiaj nie pojadę- nie mam takiej technicznej możliwośći..na dworze leje i wieje, a badania robią dzisiaj jeszcze tylko 5 minut ( do 9.00), ale może jutro uda mi się prosto z pracy pojechać, bo mam dyżur od 6.30 do 7.00..tymczasem dziewczynki błagam, bez gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

To tak pocichutku trzymamy kciuki;-)

Ren moze za wczesnie jeszcze:sorry:

TESTUJĄCE:

aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Noukie- 29 pazdziernika
biedroneczka1980- 31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 7 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
nanusia82-
toska32- 4 cykl
ewelina28-
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl
aisism - 3 cykl
maćku - 3 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81-

Nie moge dzis za wami nadarzyc:sorry: co podczytam to musze uciekac i tak wkolko:sorry: wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek:sorry:

Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????

Ostatnia edycja:
O jej jakie piekne...!!! JA z moim mężem szukamy ładnych prac do powieszenia na ścianę...szczególnie w klimatach francuskich....paryskich...uliczki...kawiarenki...

no nic ja się żegnam powoli....uciekam do domciu w końcu....biedroneczka może jak namalujesz coś ładnego to daj mi znać?
Dam znac jak cos namaluje
Mi sie podobaly uliczki w Gdańsku i tez myslalam by cos takiego namalowac
Jak bede miec za duzo prac w domu to juz wiem komu je powysylam, tylko czy dla wszystkich dziewczat starczy??;-):-D:-D

Tez tak mysle dlatego poczekamy do niedzieli bo w sobote i tak jedziemy do szczecina na sklepy i ja na rozdanie dyplomow wiec nei bedzie czasu na nic innego i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ;-) pojawie sie pozniej jak juz pozalatwiamy wszystko pozdrawiam:tak:

Ren, no właśnie może jeszcze za wcześnie... dopóki nie ma @ to jest duża szansa... albo test do du... tak jak mówił Twój Mąż...;-)

Dziewczyny ja juz jestem w domku... zaszłam do apteki i zrobiłam właśnie test owu... :-):tak: Mam dwie takie same krechy :) Czyli dzis do dzieła :-):tak:

Iwcia, do roboty zatem, do roboty!!!!!!!

U mnie ten sam dylemat:sorry:

Nie moge dzis za wami nadarzyc:sorry: co podczytam to musze uciekac i tak wkolko:sorry: wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek:sorry:

Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????

Noukie, co tam u Ciebie? Jaki dylemat?:zawstydzona/y:
Dzięki za update tej listy... ja jakoś ostantio nie teges...:confused2:

Wiecie co ale ja jestem głupia... Myślałam zawsze że owulkę mam ok 14 dc ... a tu proszę dziś test owu pokazał II krechy... i już wiem dlaczego zawsze ok 18-19dc czuje kłucie po prawej stronie i to dość mocne... a ja zawsze sobie tłumaczyłam że pewnie coś mi już kielkuje... a pozniej przychodziła @ i płacz...
O rany nie mogę ze swojej głupoty... gdybym dziś z Wami tak nie pogadala to bym dalej myslala ze to juz po ptakach...a tu prosze teraz trzeba dopiero zabierac sie do roboty :( :-( Normalnie mi glupio!!!
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za rady- porady- Kochane jesteście!!!

Iwcia, no właśnie... bo my to tak jak nas uczyli... ilosć dni cyklu na pół i wtedy ma być owulka...:-D czyli mój 24 na pół to gdzieś tak wychodziło 11 bądź 12 dzień... a ja u gina na USG 15 dc, a On do mnie ze pęcherzyk 21 mm i dopiero jestem przed...;-)

reklama

Kurde, no ja juz nie moge się wprost doczekać poniedziałku...;-)
Chyb na testowanie będzie jeszcze za wcześnie, bo jak owu była 15 dc, a to będzie 25 dc kiedy ja zazwyczaj dostaję @ no to raczej test nie wyjdzie... ale przynajmniej będę wiedziała czy @ sie zaczyna czy nie...:-D

aha no i jak ja reaguję na ten duphaston... póki co jest ok...:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry