reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marzi fajnie że cię rozśmieszyłam :-p;-)
agniesiar córeczka się doczeka:tak:
U nas synek uparł się na siostrę i mówi bede miał siostre! zadowolony a ja mu tłumaczę że może to bedzie braciszek i co wtedy a On że nic też dobrze :rofl2: heh:tak:
też pyta kiedy bedzie dzidzia...

reklama
a
Marzi nie sraj ogniem kobieto i poczekaj jeszcze z tym testem :-p

BARDZO DOBRE!!:-D:-D:-D

I tego Ci zazdroszczę, ja jestem osobą która w żaden sposób nie umie kryć uczuć, wszyscy znajomi twierdzę, ze ze mnie czyta sie ja z otwartej ksiegi!
Dlatego wiem, że Julcia wszystko czuje i wie- zwłaszcza, gdy po raz 1000 pyta kiedy będę miała siostrę lub brata, lub dotyka mojego brzuszka i pyta czy tam jest już dzidzia!!
Niestety jej koleżanek mamy chodzą na potęgę z brzuchami wiec i ona chce sie pochwalić.

Kochana nie ma czego zazdrościć,po mnie widac wszystkie emocje jak nic!!! Ja widzę świat w czarnych i szarych barwach. Po śmierci mojego brata nauczyłam się powstrzymywac emocje jak się tylko da...nie mogłam płakać na pogrzebie,a później musiałam być opoką dla rodziców i wyprowadzic ich z dołka to naprawdę była lekcja życia,ja mała dziewczynka z emocjami musiałam stać się skałą na zawołanie, z dnia na dzień.

Gdyby mój synek przyszedł jak twoja Julcia to bym się rozryczała na miejscu!! wierz mi!

Nie wiem jak ci ciężko jest bo nie jestem w takiej sytuacji....ale wierzę,że jesteś na tyle silna,że wszystko sie ułoży i będzie druga dzidzia!!!!

Teraz potrzebujesz uspokoić emocje!I tego ci kochaniutka moja,życzę z całego serca!!!

ide kupić z mężem nowe filiżanki do ekspresu:) nowy niedawno kupiliśmy wiec miło bedzie pić kawusie również z nowych filiżanek a co! :-p:-);-)

miłego popołudnia! :happy:

Witam.Ja z moim partnerem myśleliśmy o dzidzi od dość dawna.Miesiąc temu zaczeliśmy się starać.I jakie było moje zaskoczenie gdy 2 dni temu zrobiłam test ( zresztą już 3 w przez ostatnie 2 tyg) i zobaczyłam dwie kreski :-) Nie mogłam uwierzyć,że tak szybko nam się udało.Jestem bardzo szczęśliwa i życzę Wam wszystkim takiego szczęścia :tak:

Witam.Ja z moim partnerem myśleliśmy o dzidzi od dość dawna.Miesiąc temu zaczeliśmy się starać.I jakie było moje zaskoczenie gdy 2 dni temu zrobiłam test ( zresztą już 3 w przez ostatnie 2 tyg) i zobaczyłam dwie kreski :-) Nie mogłam uwierzyć,że tak szybko nam się udało.Jestem bardzo szczęśliwa i życzę Wam wszystkim takiego szczęścia :tak:

Gratulujemy!!

gratulujemy... a jak objawy!!!???

ja prasuje ale chce cos napisac dla pocieszenia niektorych.wlasnie dostalam smsa od znajomej ze inna znajoma ktora starala sie o dziecko 3 lata jest w ciazy.z tym ze tu sie jeszcze do 3 mc tajemnice z tego robi...Starali sie dlugo i po 2 latach poszli do lekarza.cos nie tak i z nia i z nim bylo(on mial cos z plemnikami) no i w koncu sie udalo.Nie wiem na ile im lekarzae pomogli ale wazne ze sie udalo.​

reklama
Dopiero od 2 dni jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży dostrzegam objawy ciążowe.Jak narazie tak jak u większości kobiet od rana do wieczora z małymi przerwami mdłości, senność - mogłabym spać 24 h ( choć może u mnie to nic tak niezwykłego bo zawsze byłam śpiochem), nadmierny apetyt (szczególnie na słodycze :-D), i zmienny nasrój w jednej chwili potrafię być radosna a za chwilę wyprowadza mnie z równowagi byle powód.Mam nadzieję,że to szybko minie.
Przede mną jeszcze przakaznie mojemu kochanemu,że będzie tatusiem.Ale mam na to jeszcze 10 dni bo w tej chwili on jest na wyjeździe.Już nie mogę się doczekać:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry