reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja prasuje ale chce cos napisac dla pocieszenia niektorych.wlasnie dostalam smsa od znajomej ze inna znajoma ktora starala sie o dziecko 3 lata jest w ciazy.z tym ze tu sie jeszcze do 3 mc tajemnice z tego robi...Starali sie dlugo i po 2 latach poszli do lekarza.cos nie tak i z nia i z nim bylo(on mial cos z plemnikami) no i w koncu sie udalo.Nie wiem na ile im lekarzae pomogli ale wazne ze sie udalo.​

KOCHANA AGNIESIAR - Głowa do góry!!!

reklama
witam ja wlasnei wrocilam z pracy ledwo zyje ciezki dzien pogoda senna. Zaraz wezme sie za czytanie.
Angelie serdecznie gratuluje :tak:

U mnie dalej nei wiadoma minimalne plamienie ale nic pozatym i wyliczylam ze dzis to juz bedzie 34 dc, no ale czekam do niedzieli co ma byc to bedzie ;-)

No właśnie to jest najgorsze dla mnie.Rozmawiamy codziennie przez telefon i aż mnie język świerzbi,żeby mu powiedzieć.Wczoraj mu powedziałam,że dostałam @ żeby mnie nie męczył codziennie pytaniem czy się nam udało.Inaczej bym nie wytrzymała.Ale warto jest się pomęczyć,żeby zobaczyć jego reakcje :-)

No nic moje kochane!! Żegnam się. Życze Wam przemiłego weekendu i wiele radości!!!

Do zobaczenia na forum w poniedziałek....wielka buźka!!!

Ps: Agniesiar pozdrawiam cie gorąco!!!A za ciebie Marzi trzymam kciuki żebyś wytrzymała do poniedziałku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry