Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby moja szwagierka o tym mowila ale absolutnie w to nie wierze bo oznaczaloby to ze od kilku mc jestem w ciazy...a niestetyRen
słyszałam ,że zwierzaki tak mają że hmm nie wiem jak to nazwać wyczuwają ciążę? i wtedy kładą się notorycznie w okolicach brzucha albo centralnie na brzuchu :-) ale nie wiem ile w tym prawdy, tym bardziej że pewnie Twój cały czas tak robi to nie ma co się sugerować hehe
Jak zawsze komus sie sprawdzi ale nei wszystkim moj to akurat ma takie napady od czasu do czasu z wieczora szczegolnei jak siedze przy biurku przy laptopieRen
słyszałam ,że zwierzaki tak mają że hmm nie wiem jak to nazwać wyczuwają ciążę? i wtedy kładą się notorycznie w okolicach brzucha albo centralnie na brzuchu :-) ale nie wiem ile w tym prawdy, tym bardziej że pewnie Twój cały czas tak robi to nie ma co się sugerować hehe

ale jakos tak strasznei ciezko jest wyjsc z tego forum hmm nei wiecie czasem dlaczego?;-) hihihihi
@ brak, malutkie pojedyncze plamienie jedynie.