K
Kinga85
Gość
Sara wielkie gratulacje SZCZESCIARO! :-):-):-):-)
nikiforka również gratuluję Ci
)
nikiforka również gratuluję Ci
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie probowałąm, nie wierze za bardzo w takie zioła,apsy itp chyba tak samo skuteczna byłaby po prostu modlitwaA próbowałyście pić te zioła O. Sroki ???
przykro mi, nastepnym razem sie uda!!!!!@ przyszła-przynajmniej nie musiałam długo czekać..ale nagorsze jest to, że to oznacza, że znowu nie strafiliśmy...jeden dzień za późno wszystko..cholerka....ide spać, rano mam dyżur poranny

i siku 

czesc dziewczyny!! Na wstępie serdeczne gratulacje dla Nikiforki i Sary!!!
U mnie @ spóźnia się 4 dzień. Wczoraj zrobiłam dwa testy bobo - strumieniowy i pre test - płytkowy na obu II kreski!! ale nie chcę nic zapeszać!!!
Popłakałam się wczoraj jak dziecko, bo sama nie mogę w to uwierzyć, że się udało!!
We wtorek idę do lekarza, niechcę nic zapeszać, jak lekarz potwierdzi to na 100% wtedy chyba uwierzę!!
Mój M tez jakiś taki zdezorientowany był... i popłakalismy się oboje!!
Czuję się całkiem normalnie oprócz tego że chce mi się ciągle pić, piersi mi trochę urosły i są bardziej wrażliwe, odczuwam ogólne zmęczenie. Poza tym innych objawów brak!!!
Kochane życze Wam z całego serce II kreseczek i tzrymam za Was kciuki, szczególnie za testujące w niedługim czasie!!
PRZESYŁAM DUŻO POZYTYWNEJ ENERGII !!! :-):-):-)
W ogóle długo nie mogłam zasnąć, myśli kłębiły się w głowie, różne różniste, od złych do dobrych...Taka świadomość mnie ogarnęła, że od tej pory nic nie będzie takie samo.czesc dziewczyny!! Na wstępie serdeczne gratulacje dla Nikiforki i Sary!!!
U mnie @ spóźnia się 4 dzień. Wczoraj zrobiłam dwa testy bobo - strumieniowy i pre test - płytkowy na obu II kreski!! ale nie chcę nic zapeszać!!!
Popłakałam się wczoraj jak dziecko, bo sama nie mogę w to uwierzyć, że się udało!!
We wtorek idę do lekarza, niechcę nic zapeszać, jak lekarz potwierdzi to na 100% wtedy chyba uwierzę!!
Mój M tez jakiś taki zdezorientowany był... i popłakalismy się oboje!!
Czuję się całkiem normalnie oprócz tego że chce mi się ciągle pić, piersi mi trochę urosły i są bardziej wrażliwe, odczuwam ogólne zmęczenie. Poza tym innych objawów brak!!!
Kochane życze Wam z całego serce II kreseczek i tzrymam za Was kciuki, szczególnie za testujące w niedługim czasie!!
PRZESYŁAM DUŻO POZYTYWNEJ ENERGII !!! :-):-):-)