aisim-gratuluje.
nikiforka-moge sobie wyobrazic ze nagle pojawiaja sie najrozniejsze mysli.niby wszystkie czekamy na te ciaze ale to taka troche rewolucja w zyciu i potem nadchodza pytania;radosc pomieszana z innymi odczuciami
zielona-szkoda.pamietaj idz do lekarza.posprawdzac troche hormony,spytaj czemu te testy niemal co mc ci wychodza?moze nastepnym razem zamiast kupowac testy zrobisz bete?po co sie meczyc pytaniami.No i czemu piszesz ze o dzien za pozno?czekaliscie na konkretne dni?chyba nie warto nastawiac sie na nie i dzialac zbyt pozno.Ja w tym mc chcialam troche zaczekac ale moj nie jest fanem takiego planowania.Poza tym mam dac sobie spokoj z codziennymi przytulaniami w dni plodne.wierze ze jak ma sie udac to uda sie o ile w ogole sie to robi.
a ja dzis nie zmierzylam temperatury.raz obudzilam sie za wczesnie(i wtedy moglam w sumie mierzyc) a raz za pozno a u mnie juz godz pozniej temperatura jest wyzsza.No i mam problem.Jak ja mierzyc kiedy przestawiamy czas w weekend.Moze dac falszywy obraz bo organizm bedzie spal dluzej ze tak powiem i temperatura bedzie wyzsza.Boje sie ze jakos mi to obraz owu popsuje.Nie wiem czy dac sobie spokoj czy mierzyc i zobaczyc co z tego wyjdzie.W sumie akurat mam takie wazne dni kiedy mam wylapac owu.Gdyby to byl poczatke czy koncowka to nie mialaoby takiego znaczenia.