Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zielona-moj od poczatku jest przeciwny tym planowanym staraniom.On wychodzi z zalozenia ze samo przyjdzie.temperature mierze przewaznie bo sie przyzwyczailam.co do progesteronu to wiem ze w jakiejs konkretnej fazie sie to robilo chyba ale wiecej nie pamietam.chyba w drugiej poowulacyjnej ale jak zapytasz emmy to na pewno bedzie wiedziala najlepiej

za 2 tygodnie ide na USG 4D dowiedzieć się jaka jest płeć i czy wszystko jest ok.MAm juz bardzo duzo ubranek dla dziecka kazdy mnie obdarowuje:-):-)no niestety mazia, "twoje dziewczyny" nadal sie mecza.o ile sobie przypominam to jescze zadnej sie nie udalo.zielona dopiero co @,wisienka na razie zrezugnowala,kiciaq tez @,ja przed owu,martilla nie wie,emilchen odpoczywa od forum itd.itd.HEj dziewczyny.Dawno się nie odzywałam bo nie miałam kompa.U mnie juz 17 tydzień,maleństwo od 3 dni stuka do mnie.Dziś to w ogole szaleje z tym pukaniem.Z ciążą wszystko okza 2 tygodnie ide na USG 4D dowiedzieć się jaka jest płeć i czy wszystko jest ok.MAm juz bardzo duzo ubranek dla dziecka kazdy mnie obdarowuje:-):-)
Za równe 2 tygodnie wychodzę za mąż:-):-):-)
Jestesm bardzo szczęśliwa,a zarazem smutna jak widzę ,że "moje" dziewczyny nadal tutaj piszą,zamiast siedzieć na marcówkach,czy tam czerwcówkach.
Trzymam za Was kciuki!!
CO TAM SŁYCHAĆ??
u ciebie to zawsze mozna liczyc na konkretna odpowiedz bo my to sobie tak czesto bardziej gdybamy i w chmurach zyjemy...No u mnie owu przewaznie pojawia sie 15dc a dzis jest 11 i dlatego obawialam sie ze mi ja niepotrzebnie wyznaczy.No ale on patrzy tez na sluz a tego na razie jak na lekarstwo choc widze ze zaczal sie rozrzedzac.Eijf zmiana czasu ma znaczenie tylko jeśli wypada dokładnie w okolicy spodziewanego skoku, a u Ciebie do niego chyba jeszcze parę dni? organizm szybko się przystosowuje, tzn w niedzielę powinno się zmierzyć wg starego czasu a juz w poniedzialek wg nowego, bo zegar biologiczny się dostosuje.
Zielona są choroby które dają fałszywie pozytywny wynik testu ciązowego, z pierwszej lepszej ulotki:
7. Czy pozytywny wynik może oznaczać coś innego niż normalną ciążę?
W pewnych stanach patologicznych poziom hCG w moczu może być podwyższony, np.: ciąża pozamaciczna, torbiele jajników, niektóre choroby nowotworowe.
ale u Ciebie te kreski znikają, więc na pewno żadna choroba (bo wtedy te kreski byłyby cały czas). wg mnie opcje są dwie- albo dochodzi u Ciebie to bardzo wczesnych poronień (i tylko betą to sprawdzisz), albo w jakiś magiczny sposób u Ciebie akurat testy wychodzą źle. w każdym razie bez bety nie zgadniesz. jak Ci wyjdzie rano blada kreska to leć od razu na betę i wszystko będzie jasne.
Eijf zdjęcia na pewno zobaczysz![]()
A czas leci strasznie.Brzuch mi się powiększa z dnia na dzień totalna maskra.Przytyłam dopiero 3g a jem jak najęta
Szkoda ,że