reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia
super ,że sie odezwałaś i u Ciebie wszystko w porządku! koniecznie daj nam znać jaka płeć jak już się dowiesz! no a jak tam stresik jest przed ślubem?:-D kurde mam nadzieję,że wrzucisz jakieś foty tu na BB bo ja nie mam Cię w znajomych na nk..
u mnie mazie w kontaktach znalezc mozesz.bo potem pewnie tez chcesz zdjecie malucha ogladac:)

p.s. mazia-ale ubranek chyba nigdy nie za wiele nie?bo ja ci cos obiecalam...

reklama
mazia
jeśli nie masz nic przeciwko to wyślę Ci zaproszenie na nk, tylko nie wiem kogo szukać :-) jakieś inicjały chociaż mogę prosić??:-)
bardzo fajna ta sukienka, znajoma miała podobną , na żywo jeszcze lepiej wygląda:-)

MArtilla stresiku na rayie nie mam.MoZE TO jeszcze do mnie nie dotarło.Zacznie się pewnie o godzinie 14 a slub mam na 15.

Eijf co do Robale to moim zdaniem ona miała jakieś problemy psychiczne inaczej tego nie mozna nazwac.Szkoda mi jej na prawde.Bardzo chciała dziecka.
A co do sukni to mam taką !!!!!!!!!!SUKNIA ŚLUBNA MS MODA OLIWIA!!!!!!!!!!! (792685024) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,ze ja mam w kolerze białym i inne bolerko.
PS. oczywiscie ,ze ubranek nigdy nie za duzó ja i tak jeszcze po sklepach poszaleje chociaż juz mam 3 kartony:D

Eijf zmiana czasu ma znaczenie tylko jeśli wypada dokładnie w okolicy spodziewanego skoku, a u Ciebie do niego chyba jeszcze parę dni? organizm szybko się przystosowuje, tzn w niedzielę powinno się zmierzyć wg starego czasu a juz w poniedzialek wg nowego, bo zegar biologiczny się dostosuje.

Zielona są choroby które dają fałszywie pozytywny wynik testu ciązowego, z pierwszej lepszej ulotki:
7. Czy pozytywny wynik może oznaczać coś innego niż normalną ciążę?
W pewnych stanach patologicznych poziom hCG w moczu może być podwyższony, np.: ciąża pozamaciczna, torbiele jajników, niektóre choroby nowotworowe.

ale u Ciebie te kreski znikają, więc na pewno żadna choroba (bo wtedy te kreski byłyby cały czas). wg mnie opcje są dwie- albo dochodzi u Ciebie to bardzo wczesnych poronień (i tylko betą to sprawdzisz), albo w jakiś magiczny sposób u Ciebie akurat testy wychodzą źle. w każdym razie bez bety nie zgadniesz. jak Ci wyjdzie rano blada kreska to leć od razu na betę i wszystko będzie jasne.
kochana, ja jestem po usg, robionym dosłownie wszerz i wzdłuż...i jestem w 100 % zdrowa pod wxględem fizjologicznym,...żadnych torbieli i zmian patologicznych..jstem po prostu pechowcem do jasnych kresek..

MAZIA!!!!słoneczko nasze!!!cieszę się, że wszystko ok z tobą i maluszkiem..widzisz, jak nam się dłuży to zachodzenie w ciążę...niestety, czasami tak bywa..mi z pierwszą ciążą poszło migiem, a druga jakoś nie bardzo chce się pojawić- ale widocznie jeszcze na nią nie czas:-)Trzymaj się słoneczko nasze i czekamy na wieści co się urodzi:-)

MArtilla stresiku na rayie nie mam.MoZE TO jeszcze do mnie nie dotarło.Zacznie się pewnie o godzinie 14 a slub mam na 15.

Eijf co do Robale to moim zdaniem ona miała jakieś problemy psychiczne inaczej tego nie mozna nazwac.Szkoda mi jej na prawde.Bardzo chciała dziecka.
A co do sukni to mam taką !!!!!!!!!!SUKNIA ŚLUBNA MS MODA OLIWIA!!!!!!!!!!! (792685024) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,ze ja mam w kolerze białym i inne bolerko.
PS. oczywiscie ,ze ubranek nigdy nie za duzó ja i tak jeszcze po sklepach poszaleje chociaż juz mam 3 kartony:D
oj mazia ty to agentka jestes.tu z suknie tajemnice wielka robia i myslalam ze wyjawisz rabek tajemnicy:) Teraz czekam na twoje zdjecia!A co do ubranka to poszukam czegos w swoim czasie i na pewno tego jeszcze miec nie bedziesz:)

zielona-moja rada to dac sobie spokoj z tymi testami az do dnia w ktorym spodziewasz sie @.jak widzisz wprowadzaja one tylko zamet.ja tez juz tak z testami nie szaleje jak na poczatkach staran.Byc moze poszukasz testu ktory nie jest tak czuly?albo od razu beta.moim zdaniem kosztuje to tyle co 2 testy mniej wiecej

zielona-moja rada to dac sobie spokoj z tymi testami az do dnia w ktorym spodziewasz sie @.jak widzisz wprowadzaja one tylko zamet.ja tez juz tak z testami nie szaleje jak na poczatkach staran.Byc moze poszukasz testu ktory nie jest tak czuly?albo od razu beta.moim zdaniem kosztuje to tyle co 2 testy mniej wiecej

Mnie sie tez tak wydaje ale ja sama w tym miesiacu chcialam troche potestowac bo przez @ jak zegarku i 12 dniowa faze lutelana nigdy nie mam okazji:sorry2:

Zielona oj na pewno przyjdzie na Was wszystkie już nie długo pora.

Ja zaraz lece robić obiad bo taka głodna jestem.Zresztą ciągle głodna jestem.Najbardziej chce mi się jeść bananów i rosołu.A nigdy rosołu nie lubiłam.

Powiem Wam,ze moja mama( ma 43) oszalała na punkcie dziecka ja to się śmieje,że jak urodze to mi porwie dziecko i sama mu cyca bedzie dawać.CIągle ciuszki przegląda.NAwet mi juz pieluchy tetrowe kupiła.Agaentka z niej totalna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry