reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia
na niektórych fotkach jesteś strasznie podobna do dziewczyny mojego szwagra hehe ale chudzina z Ciebie:-) kiedy jakieś foty z brzuszkiem wrzucisz?:-)
a co do Twojej mamy to nie ma się co dziwić, będzie szaleć z maleństwem :-) druga młodość hehe chociaż jeszcze nie jest stara, moja rok starsza od Twojej ;-)

laski będę na razie uciekać, gdyż iż ponieważ mój ślubny powrócił hehe zajrze później

Ostatnia edycja:
reklama
znikam na razie bo znow mi dzien na nicnierobieniu zleci.dalej w pizamie i dalej zebrac sie nie moge.poza tym mam ogromna nadzieje zdecydowac cos wsprawie wyjazdu przez ten weekend!mam nadzieje ze uda mi sie z moim w koncu cos ustalic!dlatego musze grzebac i przegladac propozycje

Martilla wrzuce niebawm.TYlko bede mieć juz swojego kompa .Bo na razie siedzę u brata,a On nie ma tych programów do aparatu.:-):-).Ale mój brzuch nieskromnie mówiąc jest na razie piękny!!:-):-):-):-);-);-);-)

maćku
wydaje mi się,że jak owu była później tzn 16-17 dc to i cykl się nieco wydłuzy, a testować najlepiej chyba jakoś w 14 dpo , niektórym wychodzą testy w 12dpo ale różnie to jest

Jesli sie wydluzy to bede zaskoczona, bo jesli juz mam jakies wahania to cykle sa raczej krotsze... no ale zobazcymy.

A testowalam tak wczesnie, bo nie moglam sie doczekac - to po pierwsze;-) A po drugie - mam na tyle regularne cykle, ze nawet w dniu spodziewanej @ nie zdaze pewnie zatestowac, bo przyjdzie z rana...

Owu jest najprawdopodobnie 24-36 godz po pozytywnym tescie, dlatego trzeba byloby jeszcze tempke pomierzyc i sluz obserwowac zeby miec przyblizony obraz kiedy byla owu:sorry2:

No wiem, ale nie wiem czy sie za to wezme. Za leniwa jestem... i systematycznosci mi brak:sorry2:
Ale jesli testy wyszly pozytywne no to moge przyjac, ze w tych okolicach owu byla... No i jajnik strasznie mnie bolal.

A czy na podstawie wykresu jestescie w stanie w 100% stwierdzic, kiedi dokladnie jest?

No wiem, ale nie wiem czy sie za to wezme. Za leniwa jestem... i systematycznosci mi brak:sorry2:
Ale jesli testy wyszly pozytywne no to moge przyjac, ze w tych okolicach owu byla... No i jajnik strasznie mnie bolal.

A czy na podstawie wykresu jestescie w stanie w 100% stwierdzic, kiedi dokladnie jest?

W duzej wiekszosci wypadkow wspolnymi silami zawsze dojdziemy do jakis wnioskow:tak::tak::tak: Tylko tez nie kiedy jest i kiedy bedzie owu tylko kiedy byla;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry