reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też 3mam kciukasy!!!! za was dziewczyny

Ja dziś idę do ginekologa bo niepokoi mnie ból piersi. Od wczoaraj wieczor chodzę po ścianach z bólu... leżec nie moge i jak chodze tez boli mniej ale boli....:-(
Dzwoniłam i chciał abym przyszła na badanie.

reklama
Cześć dziewczyny!
Chciałąm się Wam pochwalić....tylko nie zróbcie ze mnie chwalipięty!!!
Wczoraj byłam na badaniach beta HCG - wyszedł poziom 829!!
Dziś poszłam z rana do lekarza jestem w 5 tygodniu i widziałam moja fasolkę na USG - kurcze taki malutki czarny punkcik, tak się wzruszyłam, ze się poryczałam u tej lekarki ;-)) ale mówię Wam zajebiste uczucie i OGROMNIAŚCIE Z CAŁEGO SERDUCHA WAM TEŻ TEGO ŻYCZĘ I MOCNO W TO WIERŻĘ ZĘ SIE I WAM UDA!!!
Na razie mam się wysypiac, odpoczywać i dobrze się odżywiać!! Brać folik i żelazo bo niedawno miałąm anemię!!! no i chyba tyle!!

Agniesiar i jagódka - starajcie się na maxa w tym cyklu!! (mi sie chyba udało dzień przed owulacją) trzymam za Was kciuki!!

Maćku - ja nie biegam częściej siku, ale od tygodnia wstaje w nocy jeden raz, a nigdy mi się to nie zdarzałao!! wiec kto to wieco to zwiastuje!!

Marzi - a ty gdzie się tak zaprawiłaś??? Może idź do lekarza!

Buziaki moje kochane!!!:-):-):-)

Cześć dziewczyny!
Dziś poszłam z rana do lekarza jestem w 5 tygodniu i widziałam moja fasolkę na USG - kurcze taki malutki czarny punkcik, tak się wzruszyłam, ze się poryczałam u tej lekarki ;-)) ale mówię Wam zajebiste uczucie i OGROMNIAŚCIE Z CAŁEGO SERDUCHA WAM TEŻ TEGO ŻYCZĘ I MOCNO W TO WIERŻĘ ZĘ SIE I WAM UDA!!!
Na razie mam się wysypiac, odpoczywać i dobrze się odżywiać!! Brać folik i żelazo bo niedawno miałąm anemię!!! no i chyba tyle!!

Agniesiar i jagódka - starajcie się na maxa w tym cyklu!! (mi sie chyba udało dzień przed owulacją) trzymam za Was kciuki!!

Maćku - ja nie biegam częściej siku, ale od tygodnia wstaje w nocy jeden raz, a nigdy mi się to nie zdarzałao!! wiec kto to wieco to zwiastuje!!

Marzi - a ty gdzie się tak zaprawiłaś??? Może idź do lekarza!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Mamy lipcówkę????

reklama
Cześć dziewczyny!

GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawaj fluidki dla nas starających się....:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry