reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześc dziś. :-D

Na szybcika,bo zaraz muszę się do wyjścia szykować,bo mam coś do załatwienia. :tak:

nie zamartwiaj się , 3 cykle to jeszcze nie tak długo , na pewno się uda!

Nie dziękuję! :-) Ja tam wiem,że wszystkim Nam się uda! :tak: :-)

A mi się wczoraj @ skończyła,więc zaczynamy działać,hehehe. :cool2: :-D :-p
Tylko kurcze,po tym odstawieniu anty mam cykle między 27 a 29. :sorry: Mam nadzieję,że będzie regularniej,hehe. ;-)

Ok,uciekam - buziaki na miły dzionek! :-) U Nas dziś,jak narazie,piękne słonko świeci,więc jak Zuzia wróci do domku i się zdrzemnie,to zjemy obiadek i zmykamy na spacerek we Dwie. :-D Bo G. w pracy. ;-)

Cześc dziś. :-D

Na szybcika,bo zaraz muszę się do wyjścia szykować,bo mam coś do załatwienia. :tak:Nie dziękuję! :-) Ja tam wiem,że wszystkim Nam się uda! :tak: :-)A mi się wczoraj @ skończyła,więc zaczynamy działać,hehehe. :cool2: :-D :-p
Tylko kurcze,po tym odstawieniu anty mam cykle między 27 a 29. :sorry: Mam nadzieję,że będzie regularniej,hehe. ;-)
Ok,uciekam - buziaki na miły dzionek! :-) U Nas dziś,jak narazie,piękne słonko świeci,więc jak Zuzia wróci do domku i się zdrzemnie,to zjemy obiadek i zmykamy na spacerek we Dwie. :-D Bo G. w pracy. ;-)

Bedzie dobrze!! Po odstawieniu tabsów może wszystko się zdarzyć,więc się nie martw od razu....ale bądź czujna,a to,że się coś rozreguluje to norma!

Miłego dnia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry