jagodka1231
Fanka BB :)
Bylam wtedy chora, i zaznaczylam je jako fever czyli goraczka i FF sam je uznal jako nieistotne i wydzielil z wykresu
Aha..rozumiem...ok,dzięki. Bo ja dopiero uczę się FF,więc pytam
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylam wtedy chora, i zaznaczylam je jako fever czyli goraczka i FF sam je uznal jako nieistotne i wydzielil z wykresu
:-)Pytaj sie smialo sluze pomoca:-), choc ja tez jeszce wiele funkci FF odkrywam;-)Aha..rozumiem...ok,dzięki. Bo ja dopiero uczę się FF,więc pytam:-)

Pytaj sie smialo sluze pomoca:-), choc ja tez jeszce wiele funkci FF odkrywam;-)
Dobra dziewczeta ja musze mykac do pracy
Mielgo dzionka wszystkim:-)

nie zamartwiaj się , 3 cykle to jeszcze nie tak długo , na pewno się uda!
:-)

Mam nadzieję,że będzie regularniej,hehe. ;-)
Bo G. w pracy. ;-)Cześc dziś.![]()
Na szybcika,bo zaraz muszę się do wyjścia szykować,bo mam coś do załatwienia.Nie dziękuję! :-) Ja tam wiem,że wszystkim Nam się uda!
:-)A mi się wczoraj @ skończyła,więc zaczynamy działać,hehehe.
![]()
![]()
Tylko kurcze,po tym odstawieniu anty mam cykle między 27 a 29.Mam nadzieję,że będzie regularniej,hehe. ;-)
Ok,uciekam - buziaki na miły dzionek! :-) U Nas dziś,jak narazie,piękne słonko świeci,więc jak Zuzia wróci do domku i się zdrzemnie,to zjemy obiadek i zmykamy na spacerek we Dwie.Bo G. w pracy. ;-)

agutka owocnych starań więc życzę!!!![]()

Kurcze,ustawiłabym sobie suwaczek,co by mi trochę pomógł wyliczyć te moje płodne dni,ale ... nie mam pojęcia ilodniowe cykle mam ustawić.![]()
![]()
oby bolały w dobrym kierunku.....Kinga czytałam twoje info o piersiach
Trzymam kciuki aby było dobrze słonko!!!
na fasolkę, ale tego nie wiem. sie okaże. Dziekuje ci