jagodka1231
Fanka BB :)
FF tak czasami ma teraz pewnie musi zobaczyc jakie beda kolejne tempki
A co do zmiany czasu to tez czuje sie jakas nie wyspana
A czy ty jak mierzyłaś to uwzględniałaś zmianę czasu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FF tak czasami ma teraz pewnie musi zobaczyc jakie beda kolejne tempki
A co do zmiany czasu to tez czuje sie jakas nie wyspana
Wiesz racji ze wstaje rano do pracy no co dwa tyg to stale mierze ok 4:15 - 4:30, a zmiane czasu uwzglednilam jedynie w niedziele rano odjelam poprostu 0,1 stopnia, bo de facto spalam godzine dluzejA czy ty jak mierzyłaś to uwzględniałaś zmianę czasu?
Wiesz racji ze wstaje rano do pracy no co dwa tyg to stale mierze ok 4:15 - 4:30, a zmiane czasu uwzglednilam jedynie w niedziele rano odjelam poprostu 0,1 stopnia, bo de facto spalam godzine dluzej
Tak teraz normalnie. Trudno mi powiedziec czy to rzeczywiscie bedzie miarodajne.No właśnie o to mi chodziło. Bo ja normalnie mierze o 6,a ponieważ przestawiliśmy czas,a ja od razu zmieniłam godziny na zegarku to również przespałam jedną godzinę więcej. No dobrz,czyli też mogę odjąc 0,1 stopnia.
Teraz rozumiem juz normalnie mierzysz...?
Tak teraz normalnie. Trudno mi powiedziec czy to rzeczywiscie bedzie miarodajne.
Jagodko tak myslalam ze jak zmienisz ta temke to FF wyznaczy ci na powrot owu, i prosze patrze na wykresik i jest:-)
:-):-) tak myślałam..że pewnie tak bedzie! uff...to może oznaczać,że jednak była ta owulacja.....?Bylam wtedy chora, i zaznaczylam je jako fever czyli goraczka i FF sam je uznal jako nieistotne i wydzielil z wykresuA słuchaj miedzy 7 a 9 dc masz zaznaczone takie temp wyższe,które nie są połaczone z całym wykresem kreskami,dlaczego tak jest???co to oznacza?