reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobietki
Ja tak ja i Wy staram się o dzidzię ale jakoś tak nie wychodzi:-( Pozytywem jest to, że tutaj co chwilunię ktoś się chwali, że właśnie jest ich dwoje, troje ...:happy2: Jak mam dołka to czyjś dzidziuś dodaje mi skrzydeł i mówię sobie walcz, walcz bo masz o co - a może o kogo! Trzymam kciuki za Was i za siebie, a za te co są już uszczęśliwione trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze;-)
P.S. mam cichutką nadzieję, że starczy nam 2010 roku żeby powiększyć rodzinę;-)

Witaj ;-)
2010 r jest tak dużo, że na pewno się uda :tak::tak::tak:
Mnie też cieszą nowe fasolki na forum. Każda fasolka to o 1 nas mniej i o 1 więcej na nowym forum, do którego w końcu też tarfimy:-):-):-)

A wszystkim życzę miłego dnia w pracy i poza nią. Do wieczorka :-):-):-)

reklama
Witam Jagodka!!! :-):tak:
To prawda ostatnio same wieści że wstrętna @ przyszła...
Ja też czuję że jutro będzie... nic mnie nie boli, ale wewnętrznie czuję że to nie będzie moj szczęśliwy miesiąc...
U mnie też strasznie zimno... grrrr aż z domu nie chciało się wychodzić....
Ja już chcę wiosnę!!!!!!!!:tak::-)

Iwcia!! Myśl pozytywnie!!!I nie nakręcaj się,bo co ma być to będzie!!!!Słonko,głowa do góry! A kiedy masz termin @?

Witam sie z rana
Wpadam na chwilke, bo wlaśnie wstalam, chcialam zrobić test z rana i grzebie grzebie w szafce a tu psikus zadnego pod reka chyba zostawilam jeden w domu jak bylam na grobach:-(, teraz szybko sie ubieram i zamierzam poleciec do apteki, mam nadzieje ze zdarze przed praca:eek:

KOBIETO GRATULUJE!!!!! to wspaniała wiadomość!!!! A wiesz mniej więcej który to może być tydzień??

Właśnie szykuje się do lekarza,jeśli chodzi o który tydzień to minął już 4

dzien dobry!! pochmurno zimno i ciemno - tak sie rysuje moj krajobraz za oknem:confused2: straaaasznie mi sie nie chcialo wstawac.
temperatura nadal do kitu. to juz 19dc a owu jak nie bylo tak nie ma:wściekła/y: mialam podejsc do tego wszystkiego spokojnie ale nie dam rady. nie dosc ze tyle czasu sie nam nie udaje to jeszcze mi sie cykle wydluzaja aaaaaa!! a ja nawet do lekarza nie moge isc:-( masakra jakas!

Iwcia nie nakrecaj sie, bedzie co ma byc a ja mam nadzieje ze bedzie fasolka. cierpliwosci;-)

biedroneczko śmigaj po ten test:) poza jedna dobra wiadomoscia na razie same kiepskie info mamy i nam sie rownowaga w przyrodzie zachwiala. please miej dla nas DOBRA wiadomosc!!:blink:

reklama
hej dziewczyny!

chyba ta małpa @ do mnie dziś zawita już mnie brzuch zaczyna boleć...

kusska
ja też w tym cyklu miałam późno owu, zobacz na moj wykres, co prawda FF wyznaczył na 18dc bodajże , ale byla później no i przez to strasznie dlugi ten cykl mam, także cierpliwości;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry