kusska
Fanka BB :)
Hm...
No ok,ja wszędzie tak piszę,ale skoro tutaj nie powinnam,to się tu wycofam z tego koloru.![]()
A teraz papa Babeczki - idę skrobać pyreczki. ;-)
dzieki za zrozumienie
smacznego!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hm...
No ok,ja wszędzie tak piszę,ale skoro tutaj nie powinnam,to się tu wycofam z tego koloru.![]()
A teraz papa Babeczki - idę skrobać pyreczki. ;-)
smacznego!!!
mozna jedynie grupy zamkniete i struktura pisania jest wtedy troszke inna;-)
no ale co cuda sie zdarzaja i trzymam mocno kciuki abys przelamala nam tu ta zla passe:-):-) dopki @ nie ma pilka w grze

bede sie starac oczywsicie ale wtedy kiedy bede miala ochote i nie wnikam co i jak
daje w tym miesiacu na wstrzymanie bo inaczej sfiksuje

noukie-szkoda ze nie ma takiej opcji by pisac w zamknietym gronie.no ale spytalam i moze dostane odp.
ja juz chyba sfiksowalam.przynajmniej w tym cyklu.a w nastepnym nie wiem czy temperature mierzyc bede bo mnie wyjazd czeka ze zmniana czasu.
ide sobie program z wczoraj obejrzec
tam tez beda pisaly tylko osoby z grona zaproszonych tylko struktura pisania jest inna niz na watku dla mnie osobiscie tak jakos sie dziko pisze na grupie
wole watki ale moze to kwestia przyzwyczajenia;-) Tak mi sie bynajmnie wydaje bo chialysmy kiedys stworzyc watek ale juz nie mozna bylo no i stworzylysmy grupe
Najlepiej byloby admina zapytac;-) bo fakt faktem mozna byloby cos zamknietego stworzyc za duzo tu naszych prywatnych spraw
Dobrze, ze to przypomnialas dziewczynom.to koloru czerwonego uzywamy do prezkazywania waznych wiadomosci zwiazanych strikte ze staraniami. po to zeby jak ktos nie ma czasu czytac wszystkiego bylo mu latwiej wylapac wazne info i jest to duze ulatwienie.
a moze wrecz przeciwnie?a w ogole to albo mi sie przewidzialo albo cholera jakas kropke najczystszej krwi zobaczylam.kropeczke doslownie.skod to sie dziadostwo wzielo.dawno temu mialam tak raz w cyklu i nie zwiastuje to nic dobrego...