reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kusska,ja też mam pewnoe podejrzenia,bo wiem,że już kiedyś byłam tu śledzona. :dry: I pewnie jeszcze nie raz będę tu podczytywana. :dry:
Co do osób udzielających się z listy - popieram. ;-)

reklama
hehe Agutka teraz dopiero zobaczylam ze ty stary wyjadacz jestes:) juz bardzo dlugo dzialasz na forum i masz imponujaca liczbe postow. szacun!!;-):-)
a jak to jestt z tym moderatorem to moze byc ktokolwiek czy juz jakis istniejacy modertor?

hehe Agutka teraz dopiero zobaczylam ze ty stary wyjadacz jestes:) juz bardzo dlugo dzialasz na forum i masz imponujaca liczbe postow. szacun!!;-):-)
a jak to jestt z tym moderatorem to moze byc ktokolwiek czy juz jakis istniejacy modertor?

Może być ktokolwiek. :tak: Ktoś kogo wybierzecie. ;-)
Hehehe,no ja już trochę tu jestem. :cool2: Od 28-01-2006. :-D
Jakoś ciężko mi się rozstać z tym forum. :sorry2: :zawstydzona/y: :-p

agutka mam jeszcze jedna sprawe. nie bierz tego do siebie (bo to sie tyczy wszystkich nowych dziewczyn!!) ale z tego co zdazylam sie zorientowac to koloru czerwonego uzywamy do prezkazywania waznych wiadomosci zwiazanych strikte ze staraniami. po to zeby jak ktos nie ma czasu czytac wszystkiego bylo mu latwiej wylapac wazne info i jest to duze ulatwienie. wiec jesli mozesz to nie pisz wszystkich postow w tym kolorze oki??

agutka mam jeszcze jedna sprawe. nie bierz tego do siebie (bo to sie tyczy wszystkich nowych dziewczyn!!) ale z tego co zdazylam sie zorientowac to koloru czerwonego uzywamy do prezkazywania waznych wiadomosci zwiazanych strikte ze staraniami. po to zeby jak ktos nie ma czasu czytac wszystkiego bylo mu latwiej wylapac wazne info i jest to duze ulatwienie. wiec jesli mozesz to nie pisz wszystkich postow w tym kolorze oki??

Hm...
No ok,ja wszędzie tak piszę,ale skoro tutaj nie powinnam,to się tu wycofam z tego koloru. :sorry2: :tak:

A teraz papa Babeczki - idę skrobać pyreczki. ;-)

reklama
Cześć Dziewczynki,
;-)

Hej Dziewczyny,ja na chwilę bo obiecałam,poza tym niektóre wejdą specjalnie tylko po to by zobaczyć co wyszło.
Tak jak się spodziewałam,wczoraj wieczorem zaczeła mnie boleć głowa i brzuch na @....dziś rano temp spadła trochę,tak więc jestem pewna ze przyjdzie @....tak mam przy braniu moich tabletek. Więc najdalej jutro powinna być @. Jednak EMMA miała rację co do cyclo-progynovy. Czas zaczął nowy piąty cykl,tym razem bez hormonów,ale z wyciągiem z wiesiołka i lnu oraz z tempkami....

Oczywiście,żeby nie było zrobiłam test ciążowy,ale pewnie jak się domyślacie była jedna i tylko jedna kreska.

Ok, ja już dziś nie będę tutaj zaglądać jutro też nie,więc miłego weekendu i do poniedziałku.

Aha i wypiszcie mnie z testowań i wpiszcie do staraczek,tym razem nie wiem kiedy testowanie bedzie....

Jagódka, przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:
Miałam wielką nadzieję, że się udało...

Wpadłam tylko na chwilkę, muszę niestety znikać i robić obiadek...
Całuję Was wszystkie mocno...

Do następnego usłyszenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry