Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To my będziemy trzymać za Ciebie kciukasy, żebyś szybko wróciła do domku i do nasTak wiec w przyszlym tyg nie bedzie mnei tu na forum - ale mimo wsyzstko bede trzymala za Was kciuki w nadzieji ze po powrocie do domu dowiem sie o kolejnych Waszych fasoleczkach... Powodzenia dziewczyny!

No i oczywiście w zdrowiu
. Będziemy czekać z niecierpliwością na wieści. Głowa do góry
, chociaż jeśli była to walka o pierwsze dziecię to myślę, że mimo wszystko była bym wytrwała

przykro mi.... :-( ale może jeszcze do puki nie ma @ jest nadzieja bo to że jest spadek temp nie musi oznaczać zaraz nadchodzącej @Hej Dziewczyny,ja na chwilę bo obiecałam,poza tym niektóre wejdą specjalnie tylko po to by zobaczyć co wyszło.
Tak jak się spodziewałam,wczoraj wieczorem zaczeła mnie boleć głowa i brzuch na @....dziś rano temp spadła trochę,tak więc jestem pewna ze przyjdzie @....tak mam przy braniu moich tabletek. Więc najdalej jutro powinna być @. Jednak EMMA miała rację co do cyclo-progynovy. Czas zaczął nowy piąty cykl,tym razem bez hormonów,ale z wyciągiem z wiesiołka i lnu oraz z tempkami....
Oczywiście,żeby nie było zrobiłam test ciążowy,ale pewnie jak się domyślacie była jedna i tylko jedna kreska.
Ok, ja już dziś nie będę tutaj zaglądać jutro też nie,więc miłego weekendu i do poniedziałku.
Aha i wypiszcie mnie z testowań i wpiszcie do staraczek,tym razem nie wiem kiedy testowanie bedzie....

Hej Dziewczyny,ja na chwilę bo obiecałam,poza tym niektóre wejdą specjalnie tylko po to by zobaczyć co wyszło.
Tak jak się spodziewałam,wczoraj wieczorem zaczeła mnie boleć głowa i brzuch na @....dziś rano temp spadła trochę,tak więc jestem pewna ze przyjdzie @....tak mam przy braniu moich tabletek. Więc najdalej jutro powinna być @. Jednak EMMA miała rację co do cyclo-progynovy. Czas zaczął nowy piąty cykl,tym razem bez hormonów,ale z wyciągiem z wiesiołka i lnu oraz z tempkami....
Oczywiście,żeby nie było zrobiłam test ciążowy,ale pewnie jak się domyślacie była jedna i tylko jedna kreska.
Ok, ja już dziś nie będę tutaj zaglądać jutro też nie,więc miłego weekendu i do poniedziałku.
Aha i wypiszcie mnie z testowań i wpiszcie do staraczek,tym razem nie wiem kiedy testowanie bedzie....

się okaże co będzie. Pamiętam z Paulinką, że jak nie dostałam okresu w ten dzień co wypadał to wiedziałam że to ciąża:-) u mnie jak w szwajcarskim zegarku punktualnie, ale to wcale nie znaczy, że teraz też ma tak być