Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kusska cykl jest straconym jeśli nie ma starań, i tak bez monitoringu nigdy nie wiadomo dokładnie kiedy była owu, zresztą dokładny dzień nawet nie jest potrzebny jeśli starania regularne :-)
a z tym sluzem to bylo dziwne bo w sumie byl juz taki metny ale nadal sie ciagnal i uczycie wilgotnosci bylo, nie wiedzialam co zaznaczyc choc teraz bardzie na creamy mi to wyglada heheuciekam, zyczę Wam miłego weekendu, owocnych starań albo wypaśnych testów, w zależności od dc :-)

Jeszcze nie ma, ale ostatnio w takim terminie dostałam pod wieczór... Brzuszek już mnie trochę pobolewa...i humory mam...:-( Mój już dostał z 5 okrzanów...za co? a bo ja wiem...:-(Scully jak tam twoja @ jest czy nie ma?![]()
![]()
dopiero poczatek.pecherzyk w macicy.za male by mogli powiedziec ktory tydz.chyba 4.w kazdym razie ona mowi ze w nocy ma potworne bole(czy w dzien) ktore trwaja z 10-15 min tak ze nogi jej dretwieja i np sie poci.czegos takiego nie slyszalam,ale moze kazdy reaguje ianczej...Eijf dziwne te bóle rzeczywiście, na pewno musi się upewnić, że to nie pozamaciczna. ale rozumiem, że już jej znaleźli pęcherzyk w macicy? który to tydzień?
dopiero poczatek.pecherzyk w macicy.za male by mogli powiedziec ktory tydz.chyba 4.w kazdym razie ona mowi ze w nocy ma potworne bole(czy w dzien) ktore trwaja z 10-15 min tak ze nogi jej dretwieja i np sie poci.czegos takiego nie slyszalam,ale moze kazdy reaguje ianczej...